Fitness

Vores trænere brænder for at få dig til at yde dit bedste, og i vores moderne fitnesscenter kan du træne selv, deltage i motiverende holdtræning og booke effektive forløb med en personlig træner.

Tilmeld dig holdtræning

Rob Haans

Baggrund: Rob har en lang og bred idrætsbaggrund med hovedfokus på fitness og kampsport, både som instruktør/træner/coach og som elitesportsudøver. Rob har igennem mange år kæmpet på det hollandske landshold i Ju-jutsu og har bl.a. vundet guld ved 2 Euromesterskaber, 2 World Games og 3 Verdensmesterskaber. I 2021 blev Rob kåret som bedste World Games atlet indenfor Ju-jutsu nogensinde.

I mere end 35 år har Rob arbejdet som personlig træner samt træner/instruktør/coach indenfor fitness og kampsport. Rob har udover dette arbejdet som træner indenfor militær og politi.

Fokus: At sætte personen først! Vi er alle forskellige, og derfor skal vi altid vurdere, hvad der fungerer bedst for den enkelte. Ofte er det ikke selve træningen, som er den hårdeste og mest udfordrende del: men at prioritere træningen, tilpasse den til hverdagen og holde fast i den nye rutine og livstil. Dette er den udfordrende del, og den skal der også fokuseres meget på.

Motto: “We listen, We train, We Care!”

Book Rob