Fitness

Vores trænere brænder for at få dig til at yde dit bedste, og i vores moderne fitnesscenter kan du træne selv, deltage i motiverende holdtræning og booke effektive forløb med en personlig træner.

Tilmeld dig holdtræning

Ofte stillede spørgsmål til personlig træning


HVAD KOSTER PERSONLIG TRÆNING?

Som medlem af Skodsborg Spa & Fitness koster et personlig træningsforløb FRA Kr. 3.750,- for 5 x 50 minutters træning. Hvis ikke du er medlem, koster et forløb FRA KR. 4200,- for 5 x 50 minutters træning. Læs mere om priserne her.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG MED PERSONLIG TRÆNING?

Kontakt Skodsborg Spa & Fitness på tlf. 4558 5830 eller mail personligtraening@skodsborg.dk. Du er også velkommen til direkte at kontakte den træner, du ønsker at booke et forløb hos.

HVORDAN STARTER ET PERSONLIG TRÆNINGSFORLØB OP?

Du vil indledningsvis mødes en ½ time med en personlige træner til en introsamtale. Til dette møde forventningsafstemmes hvilke ønsker/behov du har til den kommende træning. Den personlige træner vil stille dig en række spørgsmål og muligvis foretage en kropsanalyse, så du kommer bedst fra start.

HVORDAN FOREGÅR FØRSTE TRÆNINGSTIME?

Ud fra det indledende møde vil den personlige træner have forberedt den første træning.

HVOR LANG TID STRÆKKER ET PERSONLIG TRÆNINGS FORLØB SIG OVER?

Vi anbefaler, at man minimum booker et forløb på 5 x 50 minutters træning. Det vil sikre et godt udgangspunkt for selv at kunne opretholde sin træning. Hvordan man ønsker at benytte de 5 gange aftales med den personlige træner.

SKAL JEG VÆRE MEDLEM FOR AT KUNNE BENYTTE MIG AF PERSONLIG TRÆNING?

Nej. Du kan booke en personlig træner, uanset om du er medlem af Skodsborg Spa & Fitness eller ej. Se mere her. Du får fortsat glæde af vores skønne omklædningsfaciliter med bl.a. sauna og koldtvandsbad.

HVILKE PERSONLIGE TRÆNERE HAR I?

Hos Skodsborg Spa & Fitness har vi en bred vifte af personlige trænere, der alle har forskellig fokus – det kan være genoptræning, vægttab, en tonet krop, øget muskelstyrke eller større smidighed. Du kan læse mere om de enkelte trænere her.

HVORFOR BENYTTE EN PERSONLIG TRÆNER?

Med en personlig træner opnår du den mest effektive træning. Vores personlige trænere er professionelle og fagligt funderede coaches, der sammen med dig tilrettelægger dit personlige træningsprogram, hjælper dig med at nå dine mål og sikrer, at du undgår skader. På den måde får du det bedste ud af din tid i træningscentret.

SKAL JEG VÆRE I GOD FORM FOR AT BENYTTE EN PERSONLIG TRÆNER?

Nej. Hos Skodsborg Spa & Fitness byder vi alle velkommen, uanset hvilken form man er i. Det sværeste er ofte at komme i gang, og med en personlig træner får du en træningspartner, der hjælper dig med at nå dine mål, motiverer dig og fejrer dine resultater.

KAN JEG TRÆNE I FITNESS, NÅR JEG IKKE HAR PERSONLIG TRÆNING?

Ja, hvis du er medlem af Skodsborg Spa & Fitness. Som medlem får du 20 % på behandlinger mandag-torsdag i Spa Treatments, så du kan forkæle dig selv med massage efter din træning. Se mere om medlemskab her.