Fester

Bryllup, barnedåb og livets store dage fortjener elegante rammer, der bringer jer i centrum. På Kurhotel Skodsborg sætter vi en ære i at arrangere en fest, der opfylder jeres drømme.

Ofte stillede spørgsmål ved bryllup på Kurhotel Skodsborg


Hvor mange bryllupsgæster har I plads til?

Vi huser bryllupsfester fra den intime afslappede fejring til det store ekstravagante bryllup og byder op til 100 gæster velkommen.

Hvor mange overnattende bryllupsgæster er der værelser til?

Kurhotel Skodsborg tilbyder bryllup med overnatning og har 96 værelser i forskellige kategorier – fra standardværelse til junior suite. I og jeres gæster bor med havet og skoven som nabo, kun 20 min fra København i naturskønne Nordsjælland. Se mere

Hvilke forskellige lokaler kan vi vælge imellem?

Kurhotel Skodsborg har 3 større lokaler. Historiske Villa Rex – Kong Frederik 7. statsrådspalæ, sofistikerede The View – på toppen af hotellet med adgang til vores private rooftop og betagende udsigt til skov og vand, og den klassiske nyrenoverede Søjlesal – med egen terrasse. Kontakt os for en rundvisning

Kan vi blive viet i naturen ved Kurhotel Skodsborg?

Ja, vielsen kan afholdes i vores smukke ”baghave” Jægersborg Hegn – som er en del af Dyrehaven, på vores private badebro med havet for jeres fødder eller på hotellets rooftop terrasse med betagende udsigt over Øresund. Har I andre ønsker til bryllup i naturen, hjælper vi jer med at opfylde drømmen. Kontakt os

Hvad koster et bryllup på Kurhotel Skodsborg?

Vi arbejder altid med respekt for, hvad I har besluttet, jeres bryllup må koste, og kan tilbyde bryllupsfester i flere prisklasser. Vi tilbyder forskellige bryllupspakker f.eks. ”Den store aften” for min. 30 gæster. Se hvad pakken inkluderer. Kontakt os og hør mere om priser.

Kan vi selv sammensætte bryllupsmiddagen?

Ja, bryllupsmenuen aftales i samarbejde med køkkenchefen, og vi kan imødekomme særlige allergener eller hensyn. Har I købt en bryllupspakke, kan I sammensætte menuen ud fra vores sæsonaktuelle selskabsmenu. Holder I bryllupsmiddag hos os, er prøvemiddag inkluderet.

Hvilke muligheder er der for at benytte omgivelserne som location til vores bryllupsfotos?

Kurhotel Skodsborg ligger naturskønt mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund og tilbyder en unik location til jeres bryllups fotosession. Holder I fest hos os, er location fee inkluderet. (Normalpris kr. 10.000)