FELIX SMITH

”Jeg har et stressende arbejdsliv, hvor jeg skal sætte mig ind i mange nye ting hver dag. Sundhedsforløbet på Kurhotel Skodsborg, hvor jeg træner med, blandt andre Thomas Rode, og deltager i SaunaGus gør, at jeg får mere energi og overskud i hverdagen,” fortæller tv-værten Felix Smith.


Felix er blandt andet kendt fra tv-programmerne ”Voice” og ”Danmark har talent” og er for nylig begyndt på sit drømmejob som vært på ”Go’ Aften Danmark” på TV 2.
Også på hjemmefronten har Felix pladen fuld med to sønner på 3 og 9 år samt sin kone Marie Schmidt, der skriver kogebøger for børn og laver frokost til 100 børn i en institution hver dag.
Det er blandt andet Felix’ drengede charme, der får danskerne til at elske ham, men han er netop rundet de fyrre, hvilket medfører, at ”man tager sin livssituation op til revision”.

Et unikt skræddersynet sundhedsforløb

Da Felix Smith gjorde sin midtvejs-status, valgte han at få et af de unikke skræddersyede sundhedsforløb, som Kurhotel Skodsborg udbyder i samarbejde med læge Jens Thygesen fra Thygesen Health.
Forløbet er sammensat med udgangspunkt i Felix, hans livssituation og hans hverdag. Det inkluderer både helbredsundersøgelser og dybdegående samtaler med læge Jens Thygesen samt vores unikke fitnesstest og opfølgning fra en personlig træner.
Normalt ville vores kostvejleder, Gitte Høj, også blive inddraget i forløbet, men Felix’ kone Marie går som professionel kok meget op i sund mad. ”Vi spiser kål hver dag,” fortæller Felix med et glimt i øjet, så det blev ikke vurderet at være nødvendigt i Felix’ tilfælde.

”Forløbet giver mig motivation til at træne og spise sundt”

”Vi danskere går ikke til læge, med mindre vi er syge, og du kan slet ikke få forebyggende helbredsundersøgelser på dette niveau hos en privatpraktiserende læge,” fortæller Felix Smith.
Felix’s indledende undersøgelser med blandt andet fuld blodprøveprofil samt ultralydsscanninger af lever og halspulsårer viste, at det hele så ”allround godt ud”.
Og nu – seks måneder senere – ser det hele endnu bedre ud!
Felix har alligevel valgt at fortsætte sundhedsforløbet og siger: ”Pengene til forløbet er givet godt ud. Det faktum, at der er målbare resultater, giver mig kæmpe motivation til at træne og spise sundt.”

”Jeg har ikke været syg en eneste dag”

”Jeg træner 2-3 gange om ugen med Thomas Rode eller med en af de andre instruktører. Jeg har trænet med alle instruktørerne, og de er alle sammen gode,” fortæller Felix Smith.
Som del af sundhedsforløbet hører medlemskab til Skodsborg Spa Fitness, hvor Felix er blevet særligt glad for SaunaGus – og gerne med vores regerende Danmarksmester, Henrik Baunkjær Sørensen.
”Jeg har ikke været syg en eneste dag, siden jeg begyndte at træne her på trods af, at jeg bliver udsat for børnehavebaciller og alt muligt hver dag,” siger Felix og mener selv, at SaunaGus har en stor del af æren for det stærke helbred.
”Jeg har googlet det, og når du først går i en 100 grader varm sauna og derefter i iskoldt vand, tror kroppen, at du skal dø og booster dit immunsystem,” fortæller han.
Han anbefaler dog SaunaGus om aftenen.
”Hvis jeg gør det om morgenen, bliver jeg simpelthen for træt, men en aftengus gør, at jeg sover fantastisk,” smiler han.

Bonusinfo

Felix Smith er idémanden bag det mest populære stykke palæosmørrebrød i The Lobby: “Felix Smith Special” med avocado, falafel og hummus.
”Det er fordelen ved at være gift med en kok,” smiler han og fortæller om den sunde bestseller: ”Det er så syndigt, som det bliver hjemme hos os.”

Læs mere

Om vores eksklusive og personlige sundhedsforløb.