10 FRISTELSER FOR LIVSNYDERE

Fredagsjazz i The Lobby kl. 18-23

Varm op til weekenden med lounge jazz i The Lobby ledsaget af lækre cocktails, lette retter og snacks. Fri adgang.

Møder og konferencer i 17 forskellige lokaler

Skønne omgivelser og mange muligheder for kreativ teambuilding og forplejning af grupper fra 4 til 110 personer.

Mad og drikke i vores lounge

The Lobby er hotellets hjerte, og her serverer vi bl.a. palæo-smørrebrød til frokost, lette retter til aften samt lækker kaffe og et spændende udvalg af juicer, drikkevarer, snacks og kager.

 Fuld forkælelse – fra massage til neglebehandling

Vores uddannede massører udfører små mirakler på spændte muskler og trætte kroppe. Vi tilbyder også professionel manicure, pedicure, voksbehandling, mm.

Eksklusiv spa og en dukkert i Øresund

Sæt hverdagen på pause i vores lækre spa og nyd de eksklusive faciliteter, det 21 meter lange svømmebassin og måske en tur til badebroen og en frisk dukkert i Øresund.

Fitness i lækkert miljø

Du kan træne individuelt, deltage i motiverende holdtræning og booke effektive forløb med en af vores dygtige personlige trænere, der nok skal få det bedste ud af dig.

Firmafester og receptioner

Glæd dine kolleger, forretningsforbindelser eller samarbejdspartnere med et festligt arrangement i dejlige omgivelser og en servering, som vi skræddersyr efter ønsker og behov.

 Uforglemmelige familiefester

Uanset om der er bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller studentergilde på programmet, så vil vi gøre alt for, at det bliver det en dejlig oplevelse og et kært minde.

 Et hotelophold er sundt for sjælen

Hotellet har værelser og suiter i flere prisklasser, og I har altid fri adgang til spa- og fitnessafdeling samt fri WiFi og parkering.

Restaurant i den syvende himmel

På toppen af hotellet ligger vores restaurant, hvor vi serverer aftenmenu og a la carte. Efter middagen kan I nyde Nordsjællands bedste udsigt fra vores tagterrasse.