Brasserie Carl
Menukort
Brasserie Carl er en hyldest til de fremsynede værdier indenfor sundhed og velvære, som blev udviklet af Kurhotel Skodsborgs grundlægger, læge Carl Ottosen, for over 100 år siden.
Hans ideer om at frisk luft, vand, lys, gymnastik og ”en rationel diæt” har helbredende og forebyggende effekt, udgør fortsat et fundamentalt værdisæt for Kurhotel Skodsborg. Derfor har vi, i respekt for Ottosens eviggyldige tanker, navngivet brasseriet: ”Carl”.
FROKOST
12.00 – 15.00
OMELET
SKINKE – OST ELLER GRØNT
140
TERRIN
TERRIN AF GRIS – SYLTET TOMAT – BRIOCHE – SENNEPSMAYONNANISE
145
BURGER
BRIOCHEBOLLE – OKSEKØD – OST – LØG – TOMAT
KETCHUP – POMMES FRITES – TRØFFELMAYONNAISE
200
TILVALG AF BACON
FROKOSTBØF
KRYDDERSMØR – POMMES FRITES – SALAT
225
CAESARSALAT
KYLLING – CROUTONS – CAESAR DRESSING
145
PERLESPELT
PERLESPELT – HOKKAIDO – SPINAT – GRÆSKARKERNER – BAGT TOMAT – URTER
145
SPIDSKÅL
SPIDSKÅL – RØDBEDE – EDDIKE VINAIGRETTE – PINJEKERNE – AVOKADO – VARMTRØGET LAKS
165
PALÆO SMØRREBRØD
SMILENDE ÆG – REJER – PURLØGSMAYONNAISE – RADISSER – KØRVEL
KARTOFFEL – FRITTERET LØGRINGE – DIJONNAISE – PERLELØG – KARSE
AVOKADO – HASSELNØD – RADISSER – RYGEOST – URTER
TATAR – HASSELNØD – SYLTET BØGEHAT – RIBS – BRØNDKARSE
KYLLINGESALAT – PERLELØG – BACON – KARSE
ISLANDSK RØGET LAKS – FRISKOST – SYLTEDE BLOMKÅL – ØRREDROGN – KØRVEL
ROASTBEEF – PEBERROD – PICKLES – FRITTERET LØG – KARSE
RØDSPÆTTEFILLET – REJER – PERLELØG – PURLØGSMAYO – BRØNDKARSE
85
TO STYKKER PER PERSON
160
DESSERT
KLASSISK ÆBLEKAGE
LAKTOSEFRI
125
3 SLAGS OST
125
AFTEN
17.30 – 21.30
FORRET
RØDBEDETATAR – PERSILLEMAYONNAISE – SENNEP – RØDBEDECHIPS – KARSE
145
TERRIN AF GRIS – SYLTET TOMAT – BRIOCHE – SENNEPSMAYONNAISE
135
MALTVAFFEL – GAMMELKNAS – JORDSKOKKECREME – BØGEHATTE – JORDSKOKKECHIPS
135
HUMMERBISQUE – TASKEKRABBE – GLASKÅL – URTEOLIE
130
HOVEDRET
STEGT HELLEFLYNDER – PERLEBYG OTTO – BABYFENIKKEL – LØGSKALLER – GAMMELKNAS SKUM
265
MOULES FRITES – AIOLI
200
PAK CHOI – BØNNE CASSOULET – SPRØD GRØNKÅL – RØDBEDEPURE – LØGASKE
245
DANSK LAM – LAVENDEL GASTRIQUE – RØGET LØGPURE – GULEROD – ROSMARINSTØV
285
300 G ØKO RIBEYE – POMMES FRITES – HJERTESALT – MORMORDRESSING
365
DESSERT
VANILJECREME – STIKKELSBÆRIS – KARAMELISSERET SUKKERFLAGER
GLUTENFRI
140
KLASSISK ÆBLEKAGE LAKTOSEFRI
125
MADEIRA – CHOKOLADE – BLOMME – MANDEL IS VEGANSK
140
3 SLAGS OST
125
CARLS VEGETARISKE VALG
3 ELLER 5 VEGETARISKE SERVERINGER
TILKØB SÆSONENS FISK ELLER KØD
100
RØDBEDETATAR – PERSILLEMAYONNAISE – SENNEP – RØDBEDECHIPS – KARSE
PAK CHOI – BØNNE CASSOULET – SPRØD GRØNKÅL – RØDBEDEPURE – LØGASKE
• VED TILKØB SERVERES DANSK LAM ELLER HELLEFLYNDER
MADEIRA – CHOKOLADE – BLOMME – MANDEL IS VEGANSK
3 / 375
RØDBEDETATAR – PERSILLEMAYONNAISE – SENNEP – RØDBEDECHIPS – KARSE
MALTVAFFEL – GAMMELKNAS – JORDSKOKKECREME – BØGEHATTE – JORDSKOKKECHIPS
• VED TILKØB SERVERES RØGET LAKS
BUTTERDEJSTÆRTE – GRØNSAGSVELOUTE – URTER
PAK CHOI – BØNNE CASSOULET – SPRØD GRØNKÅL – RØDBEDEPURE – LØGASKE
• VED TILKØB SERVERES DANSK LAM ELLER HELLEFLYNDER
MADEIRA – CHOKOLADE – BLOMME – MANDEL IS VEGANSK
5 / 575
dagens ret
Mandag – Torsdag
MANDAG
BRAISSERET SVINEKÆBER – RODFRUGTPURE – BAGTE LØG
175
TIRSDAG
BOEUF BOURGUIGNON – KARTOFFEL PURE
175
ONSDAG
TORSK – RISOTTO – TOMAT – SVAMPE
175
HVER TORSDAG
CARLS BIKSEMAD – SPEJLÆG – RØDBEDER – BEARNAISE
175