Bar og restaurant

En glad og sund krop handler også om den næring, du giver den. Vores kreative kokke serverer måltidsoplevelser, der fryder dine smagsløg og giver fornyet energi.

Brasserie Carl Menu

Brasserie Carl er en hyldest til de fremsynede værdier indenfor sundhed og velvære, som blev udviklet af Kurhotel Skodsborgs grundlægger, læge Carl Ottosen, for over 100 år siden.

Hans ideer, om at frisk luft, vand, lys, gymnastik og ”en rationel diæt” har helbredende og forebyggende effekt, udgør fortsat Kurhotel Skodsborgs grundlæggende værdier.

Derfor har vi, i respekt for Ottesens eviggyldige tanker, navngivet brasseriet: ”Carl”.

Se menu

Uanset hvad du vælger, så er basis altid sæsonens bedste

Brasserie Carl byder gæster velkommen morgen, middag og aften i den stilige og uformelle atmosfære, mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund.

Køkkenet serverer fristelser og unikke måltidsoplevelser fra kl. 07 morgen til kl. 23 aften. Det er smagene, duftene, de små overraskelser og de altid lækre serveringer, der fryder øjet. Her er kroppen, sjælen og livsglæden med til bords, uanset om du vælger at nyde vores delikate morgenbord, en hurtig forretningsfrokost eller en romantisk middag.

BOOK BORD