Bar og restaurant

En glad og sund krop handler også om den næring, du giver den. Vores kreative kokke serverer måltidsoplevelser, der fryder dine smagsløg og giver fornyet energi.

Uanset hvad du vælger, så er basis altid sæsonens bedste

Brasserie Carl byder gæster velkommen morgen, middag og aften i den stilige og uformelle atmosfære, mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund.

Køkkenet serverer fristelser og unikke måltidsoplevelser fra kl. 07 morgen til kl. 23 aften. Det er smagene, duftene, de små overraskelser og de altid lækre serveringer, der fryder øjet. Her er kroppen, sjælen og livsglæden med til bords, uanset om du vælger at nyde vores delikate morgenbord, en hurtig forretningsfrokost eller en romantisk middag.

BOOK BORD

Brasserie Carl

Menukort

Brasserie Carl er en hyldest til de fremsynede værdier indenfor sundhed og velvære, som blev udviklet af Kurhotel Skodsborgs grundlægger, læge Carl Ottosen, for over 100 år siden.

Hans ideer om at frisk luft, vand, lys, gymnastik og ”en rationel diæt” har helbredende og forebyggende effekt, udgør fortsat et fundamentalt værdisæt for Kurhotel Skodsborg. Derfor har vi, i respekt for Ottosens eviggyldige tanker, navngivet brasseriet: ”Carl”.

FROKOST

12.00 – 15.00

OMELET

SKINKE – OST ELLER GRØNT

140

TERRIN

TERRIN AF GRIS – SYLTET TOMAT – BRIOCHE – SENNEPSMAYONNANISE

145

BURGER

BRIOCHEBOLLE – OKSEKØD – OST – LØG – TOMAT
KETCHUP – POMMES FRITES – TRØFFELMAYONNAISE

200

TILVALG AF BACON

FROKOSTBØF

KRYDDERSMØR – POMMES FRITES – SALAT

225

CAESARSALAT

KYLLING – CROUTONS – CAESAR DRESSING

145

PERLESPELT

PERLESPELT – HOKKAIDO – SPINAT – GRÆSKARKERNER – BAGT TOMAT – URTER

145

SPIDSKÅL

SPIDSKÅL – RØDBEDE – EDDIKE VINAIGRETTE – PINJEKERNE – AVOKADO – VARMTRØGET LAKS

165

PALÆO SMØRREBRØD

SMILENDE ÆG – REJER – PURLØGSMAYONNAISE – RADISSER – KØRVEL
KARTOFFEL – FRITTERET LØGRINGE – DIJONNAISE – PERLELØG – KARSE
AVOKADO – HASSELNØD – RADISSER – RYGEOST – URTER
TATAR – HASSELNØD – SYLTET BØGEHAT – RIBS – BRØNDKARSE
KYLLINGESALAT – PERLELØG – BACON – KARSE
ISLANDSK RØGET LAKS – FRISKOST – SYLTEDE BLOMKÅL – ØRREDROGN – KØRVEL
ROASTBEEF – PEBERROD – PICKLES – FRITTERET LØG – KARSE
RØDSPÆTTEFILLET – REJER – PERLELØG – PURLØGSMAYO – BRØNDKARSE

85

TO STYKKER PER PERSON
160

DESSERT

KLASSISK ÆBLEKAGE
LAKTOSEFRI

125

3 SLAGS OST

125

AFTEN

17.30 – 21.30

FORRET

RØDBEDETATAR – PERSILLEMAYONNAISE – SENNEP – RØDBEDECHIPS – KARSE

145

TERRIN AF GRIS – SYLTET TOMAT – BRIOCHE – SENNEPSMAYONNAISE

135

MALTVAFFEL – GAMMELKNAS – JORDSKOKKECREME – BØGEHATTE – JORDSKOKKECHIPS

135

HUMMERBISQUE – TASKEKRABBE – GLASKÅL – URTEOLIE

130

HOVEDRET

STEGT HELLEFLYNDER – PERLEBYG OTTO – BABYFENIKKEL – LØGSKALLER – GAMMELKNAS SKUM

265

MOULES FRITES – AIOLI

200

PAK CHOI – BØNNE CASSOULET – SPRØD GRØNKÅL – RØDBEDEPURE – LØGASKE

245

DANSK LAM – LAVENDEL GASTRIQUE – RØGET LØGPURE – GULEROD – ROSMARINSTØV

285

300 G ØKO RIBEYE – POMMES FRITES – HJERTESALT – MORMORDRESSING

365

DESSERT

VANILJECREME – STIKKELSBÆRIS – KARAMELISSERET SUKKERFLAGER
GLUTENFRI

140

KLASSISK ÆBLEKAGE LAKTOSEFRI

125

MADEIRA – CHOKOLADE – BLOMME – MANDEL IS VEGANSK

140

3 SLAGS OST

125

CARLS VEGETARISKE VALG

3 ELLER 5 VEGETARISKE SERVERINGER

TILKØB SÆSONENS FISK ELLER KØD

100

RØDBEDETATAR – PERSILLEMAYONNAISE – SENNEP – RØDBEDECHIPS – KARSE
PAK CHOI – BØNNE CASSOULET – SPRØD GRØNKÅL – RØDBEDEPURE – LØGASKE
• VED TILKØB SERVERES DANSK LAM ELLER HELLEFLYNDER
MADEIRA – CHOKOLADE – BLOMME – MANDEL IS VEGANSK

3 / 375

RØDBEDETATAR – PERSILLEMAYONNAISE – SENNEP – RØDBEDECHIPS – KARSE
MALTVAFFEL – GAMMELKNAS – JORDSKOKKECREME – BØGEHATTE – JORDSKOKKECHIPS
• VED TILKØB SERVERES RØGET LAKS
BUTTERDEJSTÆRTE – GRØNSAGSVELOUTE – URTER
PAK CHOI – BØNNE CASSOULET – SPRØD GRØNKÅL – RØDBEDEPURE – LØGASKE
• VED TILKØB SERVERES DANSK LAM ELLER HELLEFLYNDER
MADEIRA – CHOKOLADE – BLOMME – MANDEL IS VEGANSK

5 / 575

dagens ret

Mandag – Torsdag

MANDAG
BRAISSERET SVINEKÆBER – RODFRUGTPURE – BAGTE LØG

175

TIRSDAG
BOEUF BOURGUIGNON – KARTOFFEL PURE

175

ONSDAG
TORSK – RISOTTO – TOMAT – SVAMPE

175

HVER TORSDAG
CARLS BIKSEMAD – SPEJLÆG – RØDBEDER – BEARNAISE

175

Vinkort


Kurhotel Skodsborg

Hovednummer: 4558 5800
booking@skodsborg.dk
Book ophold
Giv et gavekort

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Hotelreceptionen er døgnåben alle dage.

Bookingafdeling: Man-fre kl. 8.00-17.00 samt lør kl. 10.00-17.00

Spabehandlinger

Tlf. 4558 5830
booking@skodsborg.dk
Book spabehandling

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Man-Fre kl. 9.00-19.00
Lør. kl. 9.00-19.00
Søn. kl. 9.00-19.00

Spa & Fitness

Tlf. 4558 5830
spafitness@skodsborg.dk
Tilmeld dig holdtræning

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Mandag til fredag kl. 06.00 – 22.00
Weekend kl. 07.00 – 21.00

Administration

Hovednummer: 4558 5800
info@skodsborg.dk
Angående feedback
guestrelations@skodsborg.dk

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

The Lobby

Tlf. 4558 5800
booking@skodsborg.dk

Åbningstider
Fre-Lør kl. 10.00-01.30
Søn-Tor kl. 10.00-23.30

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark

Brasserie Carl

Tlf. 4558 5860
brasseriecarl@skodsborg.dk
Book bord

Morgenmad
Man-Fre kl. 7.00-10.00
Lør-Søn kl. 8.00-11.00

Frokost
Alle dage kl. 12.00-15.00

Middag
Alle dage kl. 17.30-23.00 (Sidste bestilling kl. 21.30)

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark