Book ophold Giftcard Chat

Kurhotel Skodsborg er nomineret som Årets spadestination 2024 

KLIK HER FOR AT STEMME

Vi er stolte over at kunne meddele, at Kurhotel Skodsborg er blevet nomineret til Readers’ Choice Awards som Årets spadestination 2024. Denne prestigefyldte nominering er blevet tildelt af intet mindre end Condé Nast Traveler, verdens førende rejsemagasin.

Hvert år hylder Condé Nast Traveler det bedste inden for rejseverdenen gennem deres anerkendte Readers’ Choice Awards. Disse priser betragtes som nogle af de mest autoritative i branchen og fejrer de mest enestående rejsemål, hoteller og oplevelser med millioner af læsere over hele verden.

Kurhotel Skodsborg er den eneste danske destination, der er blevet nomineret til Årets spadestination. Denne anerkendelse er en stor ære for os og vidner om vores vedvarende engagement i at levere en førsteklasses spaoplevelse samt vores position som en af Danmarks førende spadestinationer.

Vi håber, at du vil hjælpe os med at vinde prisen som Årets spadestination ved at afgive din stemme. Klik her for at stemme på din favorit spadestination.

Stemmeperioden er åben indtil d. 30. juni, og vinderne vil blive offentliggjort ved en storslået ceremoni senere på året.