allan torp bungalow5 design spa fitness saunagus hotel

”Det var mit første ophold på Skodsborg og ikke mit sidste, det er helt sikkert. Hvis du vil have et døgn væk fra den daglige trummerum, fylde kroppen med energi, spise sund mad, svømme i havet, så er Skodsborg stedet for dig,” skriver designaficionadoen Allan Torp fra det trendsættende designsite Bungalow5.dk

“En meget varm oplevelse”
Allan Torp begyndte sit ophold på Kurhotel Skodsborg med en – for ham – helt ny oplevelse: SaunaGus.
Han fortæller:
“Heldigvis for mig var ankomstdagen fantastisk. Jeg havde lige løbet 6 kilometer i Dyrehaven og kørte i en Audi TT, så jeg ankom med stil, lige i tide til SaunaGus. Aromaterapi i saunaen. Her arbejder ”gusmesteren” med aromatiske olier på den varme sauna. En fantastisk oplevelse – en meget varm oplevelse. Jeg begyndte med at sidde på den øverste bænk i saunae, hvilket bare var for varmt, specielt, når gusmesteren brugte sit håndklæde til at svinge damp rundt i saunaen. Seriøst, det føltes som en at få en blæselampe rettet mod sig. Jeg sluttede det hele af med at tage en dukkert i Øresund, lige udenfor døren. Rigtigt rart.

Et moderne hotel med en unik spa
Allan slutter sit indlæg fra Kurhotel Skodsborg:
”Kurhotel Skodsborg er et moderne hotel med unikke spa- og fitnessfaciliteter og en utrolig udsigt. Mit værelse, der var indrettet med skandinavisk design, havde havudsigt, hvilket ikke gjorde mit ophold mere kedeligt.”
Læs hele Allan Torps indlægBungalow5.dk