Skodsborg Flow- Nordiske Spaoplevelser I Skodsborg Spa & Fitness

havbad wellness dampbad vinterbadning sauna massage

Forkæl din krop og alle dine sanser med vores Skodsborg FLOW – en række unikke spaoplevelser, der øger glæden og udbyttet af at gå i spa.
Skodsborg FLOW hjælper dig blandt andet til at styrke dit immunforsvar og opnå mental balance samt stimulere din blodcirkulation og bindevæv. Derudover fortæller vores gæster os, at de sover bedre, føler sig bedre tilpas i deres krop og har større livsglæde i hverdagen.
Vi har udviklet Skodsborg FLOW baseret på nye og årtusindgamle badetraditioner og behandlingsmetoder kombineret med den seneste viden indenfor wellness.

Din spa-instruktør vil med glæde guide dig til Læs videre “Skodsborg Flow- Nordiske Spaoplevelser I Skodsborg Spa & Fitness”

BOGEN OM ”SKODSBORG BADESANATORIUM”

BOGEN OM ”SKODSBORG BADESANATORIUM” 1

Vi er glade og stolte over at være med til at lancere bogen ”Skodsborg Badesanatorium – Persilleslottet som blev Nordens største kursted” af Anders Bank Lodahl og Jørn Hansen. Bogen er baseret på Anders Bank Lodahls ph.d.-afhandling om Skodsborg Badesanatoriums udvikling fra sanatoriet blev grundlagt i 1898, til det blev overtaget af Augustinus Fonden i 1992.

Hold kroppen naturligt sund

I slutningen af 1800-tallet, længe før Læs videre “BOGEN OM ”SKODSBORG BADESANATORIUM””

Mathias Nielsen: ”Skodsborg Cross er en investering i dig selv”

Mathias Nielsen Skodsborg Cross træner kurhotel skodsborg”Du tager armbøjninger som en pige,” fik vores Skodsborg Cross-instruktør Mathias Nielsen at vide af en ældre dame, en af de første gange, han prøvede sig med den populære træningsform.
”Jeg var overvægtig som teenager og tabte 25 kg ved at styrketræne – så jeg var muskuløs, men ikke særlig fleksibel. Skodsborg Cross giver bare så meget mere mening end almindelig styrketræning. Du laver bevægelser, som kroppen er bygget til at lave – og du bliver stærkere på de ting, du laver i hverdagen.” Læs videre “Mathias Nielsen: ”Skodsborg Cross er en investering i dig selv””

Inge Sandager: ”Yin yoga giver øget kropsligt velvære samt ro og balance på det indre plan”

”Jeg oplevede en fantastisk ro og klarhed, hvor jeg kunne nulstille mig selv, give slip på bekymringer og føle frihed,” fortæller yogalærer Inge Sandager om sin første oplevelse med yoga.
”Men først syntes jeg, at det nok var det mest akavede, jeg nogensinde har prøvet; og den såkaldte ”nedadvendt hund” (downward dog), der skulle være en hvilestilling, var decideret ubehagelig og gav mig kvalme …”.
Inge Sandager valgte at fortsætte med yogaen, som hun siger: ”Yoga – og især yin yoga – giver mig en dimension, der rækker ud over, hvad anden motion kan give. Jeg får energi, fokus og indre ro på en gang.”
Lysten til at give dette gode videre til andre, fik Inge til at uddanne sig til yogalærer.

Læs videre “Inge Sandager: ”Yin yoga giver øget kropsligt velvære samt ro og balance på det indre plan””

Marie Aamodt: ”Jeg elsker konkurrencementaliteten i Skodsborg Cross”

Marie aamodt Skodsborg Cross gymnastics dance instruktør personlig træner skodsborg spa fitness kurhotel

”Jeg blev set, og de tog sig af mig,” fortæller vores Skodsborg Cross-instruktør Marie Aamodt om sin første oplevelse med Skodsborg Cross.
Det var Maries kæreste Mathias (der også er Skodsborg Cross-instruktør), der syntes, at hun – der havde trænet gymnastik på konkurrenceniveau i 18 år – skulle have en ny fysisk og mental udfordring.
Marie uddyber: ”Der er et helt særligt community til Skodsborg Cross, som jeg siden har brugt meget. Og så elsker jeg konkurrencementaliteten – hele tiden at sætte og nå nye mål.”

Læs videre “Marie Aamodt: ”Jeg elsker konkurrencementaliteten i Skodsborg Cross””

TRÆN MED LØBECOACH OG KOSTVEJLEDER GITTE HØJ

gitte høj løb ernæring kurhotel Skodsborg jens thygesen

”Det er min kostfilosofi, at du skal gøre alt med måde. Vær kritisk og bevidst om det, du indtager. Stop op og mærk efter. Hvordan har kroppen det?” siger Gitte Høj, vores løbecoach og kostvejleder.
Gitte fortsætter: ”Du skal træne efter din lyst og gerne efter dit mål. Sæt realistiske mål. Det vil sige: Hvis det er realistisk at nå tre træningspas på en uge, så er det, det du holder dig til. Andre kan nå syv og andre igen et. Det er min træningsfilosofi.”

Læs videre “TRÆN MED LØBECOACH OG KOSTVEJLEDER GITTE HØJ”