VINNIE DAVIDA SØNDERGAARD – PERSONLIG TRÆNER & KROPSTERAPEUT

vinnie davida søndergaard boksning personlig træner crossfit striking mindful power training

 

”Det er min vision at inspirere, udvikle og flytte mennesker, med udgangspunkt i helhed og balance i det fysiske, psykiske, mentale og spirituelle – for kun dér finder du styrken og nøglen til forandring og vækst,” fortæller Vinnie Davida Søndergaard.
Vinnie er 3 x europamester i boksning og stifter af Mindful Power Training (MPT).

MÆRK OG DRAG OMSORG FOR DIN KROP

”For, at du kan fungere optimalt i dit liv og din træning, kræver det bevidsthed og, at du tager ansvar – at du investerer i den krop, du har resten af dit liv,” fortsætter Vinnie.
”Ved at respektere dig selv og lytte til din krops signaler og behov, kan du begynde at arbejde med den i stedet for at kæmpe imod den. Resultatet er en krop og et nervesystem i balance, en bedre restitution samt øget overskud og glæde.”
Vinnie slutter: ”Det ER muligt – og for mig det eneste naturlige – at integrere en intens træning med at mærke og drage omsorg for sin krop.”

NÅ DINE PERSONLIGE MÅL MED VINNIE

Vi laver først en grundig screening af dig ud fra dine mål, ressourcer og praktiske rammer.

I det efterfølgende træningsforløb opnår du:

  • Klarhed over – og værktøjer til at nå – dine mål
  • Større fysisk og mentalt velvære
  • Øget kropsbevidsthed, så du kan træne mere effektivt
  • Værktøjer til at afspænde krop og nervesystem
VINNIES PROFESSIONELLE BAGGRUND

Jeg har bokset som amatør og professionel i 13 år, arbejdet intensivt med TRX Suspension Trainer siden 2010 samt rejst og mediteret i Indien.
I 2012, efter jeg indstillede boksekarrieren, udviklede jeg Mindful Power Training (MPT). MPT er skabt ud fra den måde jeg optimerede mig selv på, da jeg boksede. Jeg kunne ikke have været den bokser, jeg var i ringen, og præstere på højeste plan, hvis ikke jeg havde fokuseret på fysisk og psykisk restitution, med daglig afspænding, meditation og visualisering.

TRÆN MED VINNIE

Du kan træne CrossFit Striking (motionsboksning) med Vinnie hver onsdag kl. 08.00 eller hver anden lørdag kl. 09.00 og kl. 10.00. Du har også muligheden for at deltage i Vinnies intensive MPT-workshops søndag den 30. oktober eller 11. december 2016 – begge dage kl. 12.00-15.00 – eller hendes MPT & SILENCE WEEKEND den 18.-19. februar 2017.
Bestil tid til Vinnies boksetimer under Holdaktiviteter og til de tre workshopper på vores Eventkalender.
Du kan booke en-til-en-sessioner med Vinnie på vinnie@davida-sondergaard.dk

NÅ DINE MÅL MED EN PERSONLIG TRÆNER

Vinnie Davida Søndergaard – og vores øvrige personlige trænere – tager udgangspunkt i din aktuelle form og tilrettelægger et træningsprogram, der passer nøjagtigt til dine behov og mål.
Træneren forklarer, instruerer og motiverer dig gennem hele forløbet, så du når dine mål.
Mød vores team af kompetente personlige trænere under personlig træning.