Sundhed i krop, sjæl og varmeforsyning

Mai Kappenberger Kurhotel Skodsborg vedvarende energi klimavenlig nordisk e.on

”På Kurhotel Skodsborg kan man fra næste år skrue op for varmen på sit hotelværelse eller blive ekstra længe i dampbadet med god samvittighed. Kurhotellet er sammen med E.ON og Danish Renewable Energy ved at etablere et stort varmepumpeanlæg, der skal levere 75 % af virksomhedens varmeforbrug,” skriver journalist Julie Ring-Hansen Holt i den seneste udgave af E.ON magasinet.

Energi- og klimavenlig energiforsyning

Magasinet bliver udgivet af E.ON Danmark A/S, der er en del af det internationale E.ON, et af verdens største investorejede energiselskaber med cirka 33 millioner kunder. 90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, kommer fra vedvarende og klimaeffektive energikilder.
E.ON Danmark skal levere Kurhotel Skodsborgs nye, grønne energiforsyning, der potentielt kan forsyne 75 % eller mere af kurhotellets varmeforbrug gennem et varmepumpeanlæg, der pumper grundvand op af jorden og anvender det til opvarmning og køling.

Viser vejen og udbreder grøn energi

”Hele kloden ser mod norden, når det kommer til vedvarende energi, så med dette anlæg kan vi være med til at vise vejen og udbrede grøn energi,” fortæller vores administrerende direktør Mai Kappenberger i artiklen.
Læs resten af artiklen på Eon.dk