SPA DAY

Bestil tid

En dag i selvforkælelsens tegn

Start dagen med at træne i vores mange træningsmaskiner, deltage i én eller flere af vores holdaktiviteter – se holdaktiviteterne her: for til slut at nyde resten af dagen i vores spa-område. Eller trænger man bare til ren afslapning kan man ”nøjes” med at benytte vores spaområde, som er en afslappet rejse rundt i et sanseligt spaområde bestående af 16 forskellige varme og kølende oplevelser bestående af:

Hydrospa på 100 m2 med grotte og massagedyser, udendørs jacuzzi, Infrarød varmestol, Soft sauna, Hot sauna, Hot & Cold Showers, salt”grotte”, fodbad, dampbad, Rasul, Spa Rain samt svømmebassin på 21 meter. Nyd også roen i vores skønne Relax lounge.

En dag i Skodsborg Spa giver dig mulighed for at koble af, opleve velvære, få udrenset kroppen og styrket dit immunforsvar. Vi ønsker, at du skal føle dig afstresset og gå herfra med en smukkere hud og med fornyet energi. En tur i Skodsborg Spa kan nydes alene, som par eller i gruppevis.

I Skodsborg Spa vil der dagligt være en vært fra Team Skodsborg Spa til at guide og vejlede dig i benyttelsen af hele Spa området, så din oplevelse hos os bliver så god som mulig. Vi anbefaler at du tilkøber et Skodsborg baderitual-kit (Udvalg af forskellige produkter der koster kr. 250,00 pr. person) som vil stimulere dine sanser yderligere og optimere din oplevelse. Vi tilbyder te og frugt.

Ankomst til Spa Day kan ske indenfor åbningstiden.

Bemærk venligst at booking af Spa Day til weekenden altid skal bookes på forhånd.

KR. 800,-

Køb en samlet pakke med baderitual-kit online

KR. 1.050,-

Klippekort med 10 klip m. gyldighed i 12 måneder (kan ikke købes online)

KR. 6.000,-

For yderligere information og booking kontakt os på booking@skodsborg.dk eller på +45 4558 5830.
Alle priser er inkl. moms og gælder i 2018.