Hårklinikken

Vi tilbyder gratis 15 minutters hovedbundsanalyser i konsultationsrummet. Under konsultationen vil hårspecialisten undersøge hår og hovedbund og komme med vejledning til den bedste hårpleje ud fra dine individuelle behov.

1. konsultation

Under denne konsultation vil hårspecialisten vurdere hår og hovedbund og efterfølgende starte dit behandlingsprogram, hvis vi vurderer dig egnet. Er du ikke egnet til ekstrakt behandling, henviser vi dig om muligt til anden behandling. Du får også vejledning i den bedste hårpleje.

KR. 360,- / 30 min.

Check–up

Efterfølgende konsultationer ligger typisk efter 3, 4, 6 eller 12 måneders behandling. Herefter én gang årligt eller efter behov. Vi følger din behandling nøje, så du sikres de bedst mulige resultater.

KR. 360,- / 30 min.

Videnskabeligt beviste resultater

Hårtab er meget personligt. Det kan påvirke hver eneste facet af dit liv og i særdeleshed, hvordan du har det med dig selv. Klienter finder typisk frem til Hårklinikken hårbehandlingsprogram efter at have afprøvet næsten alt andet: Rogaine eller Minoxidil 2-5%, Propecia, hår laserbehandling, kosttilskud til hår, hårekstensions osv. Nogle er skeptiske i starten, og det kan vi godt forstå. Vi opmuntrer dig til at skaffe dig viden og høre fra andre, som har været i samme situation som dig.
Tusindvis af mænd og kvinder har delt deres historier om hårtab og genvækst af hår med os. Hver eneste rejse er unik. Kliniske resultater viser en synlig stigning i hårtæthed på 4-6 måneder.

For nærmere information og booking kontakt os på telefon +45 4558 5830 eller fitnessreceptionen@skodsborg.dk.