Behandlinger til gravide

En massage eller kropsbehandling i vores Spa Beauty løsner spændinger, udrenser din krop og får den til at summe af velvære. Vi inddrager vores historiske viden i nye kropsbehandlinger inspireret af nordisk natur.

Husk at i forbindelse med køb af en af vores behandlinger på 50 min. eller derover kan der tilkøbes adgang til vores spaområde fra mandag – torsdag til kr. 300,-. Vi anbefaler at benytte Spaen før behandlingen.

”CHILL TORSDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver torsdag: Book mindst to behandlinger af minimum 50 minutter til samme person eller til 2 personer på samme dag, og få fri adgang til vores smukke spa.

Bestil tid

“MAMMA TO BE”

Afslappende – blødgørende – fugtgivende Oplev en skøn og forfriskende kropsbehandling i gravitetsforløbet, som sætter fokus på de områder, der belastes mest i forløbet. Hele kroppen får en blødgørende scrub og indsmøres i lette, naturlige kropsolier, som smidiggør huden. Spændinger i skuldre, ben og fødder opblødes og ansigtet får en opfriskende behandling. Behandlingen udføres i helt rene produkter.

KR. 800,- / 50 MIN.

HYDROTHERM MASSAGE

Hydrotherm massage er et nyt og innovativt tredimensionelt massagesystem, hvor du ligger på varme vandfyldte madrasser mens du modtager massage. Hele behandlingen foregår på ryggen. Kombinationen af varme, det at flyde på vand og en unik massage gør dette til en behandling, der skal opleves. Meget velegnet til gravide.

KR. 900,- / 50 MIN. KR. 1.400,- / 80 MIN.

MASSAGE FOR GRAVIDE

Afslappende massage på specialpude med plads til maven.

KR. 800,- / 50 MIN.

AFBESTILLING

Hvis du bliver forhindret, skal du afbestille din tid senest kl. 18 dagen før den aftalte behandlingstid. Ved senere afbestilling opkræves 50% af prisen for den pågældende behandling.
Alle priser er inkl. moms og gælder i 2018.