PRAKTISKE OPLYSNINGER

Nordic Dream – enkelt, effektivt og målrettet dine ønsker
Book tid til at blive forkælet. Tre timer tilegnet dig, dine ønsker og dine behov.
Når du tjekker ind, vil en af vores dygtige, faguddannede behandlere byde dig velkommen og guide dig til de absolut bedste behandlinger for dig.
Dine ønsker og behov er jo ikke de samme i dag, som i går – eller som for en uge siden. Dine behov ændrer sig, klimaet ændrer sig; din træning, din kost og dit mentale overskud varierer …
Derfor skal du blot booke din tid på forhånd, og så beslutte dig for de specifikke behandlinger på dagen, kyndigt vejledt af din behandler.

Ansigtsbehandling
Book tid til at blive forkælet. Helt enkelt – 50 eller 80 minutter.
Når du tjekker ind, vil en af vores dygtige, faguddannede behandlere byde dig velkommen og analysere din hud. Sammen vælger I den produktlinje og den behandlingsform, der bedst opfylder dine personlige behov og sikrer dig det resultat, du ønsker af behandlingen.
Dine ønsker og behov er jo ikke de samme i dag, som i går – eller som for en uge siden. Dine behov ændrer sig, klimaet ændrer sig; din træning, din kost og dit mentale overskud varierer.

Effekt og synlige resultater
Vi vil alle sammen gerne leve livet, hele livet. Derfor har vi nøje udvalgt disse produktlinjer ud fra renhed, effektivitet og skånsomhed.

  • BIOEFFECT, det rene fra norden med blot 7 ingredienser – giver huden ekstra fugt og en smuk glød
  • Kerstin Florian, der er særligt god til sart hud og fantastisk til hele din krop
  • iS Clinical, der er specielt god til ældre hud og mod pigmentering

Forlæng effekten af din behandling
Behandleren slutter af med at rådgive dig om valg af produkter og vejlede om, hvordan du kan forlænge effekten af behandlingen gennem dine daglige hudplejerutiner.

Et godt tip til skønhed, nærvær og velvære
Kom i god tid før din behandling, kom ned i gear og nyd gerne en kop te.
Efter behandlingen, så forlæng oplevelsen med en stille stund i vores Beauty Lounge; og mærk, at tiden er din – og kun din.
Husk, at det er bedst at benytte spaen før behandlingen, så de nærende og velgørende produkter kan trænge ind i huden og gøre størst lykke.

Bestil tid

Info og afbestilling

Værd at vide

Husk alle vores behandlinger som bestilles mandag til torsdag på 50 min. eller derover fra 1. januar 2018, giver dig mulighed for at tilkøbe Spa adgang til kr. 300,- i forbindelse med behandlingen (normalpris kr. 800,-).
Du vil ved tjek ind få udleveret badekåbe, håndklæde og slippers i forbindelse med behandlingen.

”CHILL TORSDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver torsdag: Book mindst to behandlinger af minimum 50 minutter til samme person eller til 2 personer på samme dag, og få fri adgang til vores smukke spa.
Vi anbefaler at benytte spaen før behandlingen.

Vær opmærksom på, at du både møder mandlige og kvindelige behandlere i Spa Beauty. Er du i tvivl om noget, kan du altid rådføre dig når du bestiller tid, så du får præcis den behandling du ønsker.

Åbningstider – Spa Beauty

Mandag-fredag Kl. 09.00-19.00
Lørdag Kl. 09.00-19.00
Søndag Kl. 10.00-18.00

Tidsbestilling

Mandag til søndag: kl. 08.00 – 22.00
På tlf. 45 58 58 00 eller online

Bestil tid

Afbestilling

Hvis du bliver forhindret, skal du afbestille din tid senest kl. 18.00 dagen før den aftalte behandlingstid. Ved senere afbestilling opkræves 50% af prisen for den pågældende behandling.

Alle priser er gældende pr. 1 januar 2018.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i behandling og priser.