Ansigtsbehandling – enkelt, effektivt og målrettet dine ønsker

Book tid til at blive forkælet. Helt enkelt – 50 eller 80 minutter.
Når du tjekker ind, vil en af vores dygtige, faguddannede behandlere byde dig velkommen og analysere din hud. Sammen vælger I den produktlinje og den behandlingsform, der bedst opfylder dine personlige behov og sikrer dig det resultat, du ønsker af behandlingen.
Dine ønsker og behov er jo ikke de samme i dag, som i går – eller som for en uge siden. Dine behov ændrer sig, klimaet ændrer sig; din træning, din kost og dit mentale overskud varierer … 

Effekt og synlige resultater
Vi har nøje udvalgt disse produktlinjer ud fra renhed, effektivitet og skånsomhed.

  • BIOEFFECT, det rene fra norden med blot 7 ingredienser – giver huden ekstra fugt og en smuk glød
  • Kerstin Florian, der er særligt god til sart hud
  • iS Clinical, der er specielt god til ældre hud og mod pigmentering

Forlæng effekten af din behandling
Behandleren slutter af med at rådgive dig om valg af produkter og vejlede om, hvordan du kan forlænge effekten af behandlingen gennem dine daglige hudplejerutiner.

Et godt tip til skønhed, nærvær og velvære
Kom i god tid før din behandling, slap af og nyd gerne en kop te.
Efter behandlingen, så forlæng oplevelsen med en stille stund i vores Beauty Lounge; og mærk, at tiden er din – og kun din.
Husk, at det er bedst at benytte spaen før behandlingen, så de nærende og velgørende produkter kan trænge ind i huden og gøre størst lykke.
Lykken er …en spadag og tid til dig ..

Husk at i forbindelse med køb af en af vores behandlinger på 50 min. eller derover kan der tilkøbes adgang til vores spaområde fra mandag – torsdag til kr. 300,-.

“CHILL TORSDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver torsdag: Book mindst to behandlinger af minimum 50 minutter til samme person eller til 2 personer på samme dag, og få fri adgang til vores smukke spa.
Vi anbefaler at benytte spaen før behandlingen.

Bestil tid

NORDIC DREAM TREATMENT

Den ultimative, personligt tilpassede ansigts- og kropsbehandling

Tre timer tilegnet dig, dine ønsker og dine behov. Behandlingen begynder med et opfriskende fodbad og en smoothie, hvor du og din behandler – baseret på en kort analyse af din hud – planlægger forløbet. Efter behandlingen bliver du forkælet med ”Te med Georg”, vores nordiske version af afternoon tea.

KR. 3.200,- / 3 timer

NORDIC FACE TREATMENT

Personligt tilpasset ansigtsbehandling – til kvinder og mænd

Book tid til at blive forkælet. Helt enkelt – 50 eller 80 minutter.
En af vores dygtige, faguddannede behandlere byder dig velkommen og analyserer din hud. Sammen vælger I den produktlinje og den behandlingsform, der bedst opfylder dine personlige behov og ønsker. Vi har nøje udvalgt disse produktlinjer ud fra renhed, effektivitet og skånsomhed: Kerstin Florian, BIOEFFECT og iS Clinical.

KR. 800,- / 50 min.
KR. 1.200,- / 80 min.

AFBESTILLING

Hvis du bliver forhindret, skal du afbestille din tid senest kl. 18 dagen før den aftalte behandlingstid. Ved senere afbestilling opkræves 50% af prisen for den pågældende behandling.

Bestil tid

Alle priser er inkl. moms og gælder i 2018.