Aktuelt / Beauty

Nyt behandlingskoncept

Nordic Dream – enkelt, effektivt og målrettet dine ønsker
Dine ønsker og behov er jo ikke de samme i dag, som i går – eller som for en uge siden. Dine behov ændrer sig, klimaet ændrer sig; din træning, din kost og dit mentale overskud varierer.
Book tid til at blive forkælet, med tre timer tilegnet dig, dine ønsker og dine behov. Når du ankommer, vil en af vores dygtige, faguddannede behandlere byde dig velkommen og guide dig til de absolut bedste behandlinger for netop dig. Derfor skal du blot booke din tid på forhånd, og så beslutte dig for de specifikke behandlinger på dagen, kyndigt vejledt af din behandler.

Ansigtsbehandling
Book tid til at blive forkælet. Helt enkelt – 50 eller 80 minutter.
Når du tjekker ind, vil en af vores dygtige, faguddannede behandlere byde dig velkommen og analysere din hud. Sammen vælger I den produktlinje og den behandlingsform, der bedst opfylder dine personlige behov og sikrer dig det resultat, du ønsker af behandlingen.
Dine ønsker og behov er jo ikke de samme i dag, som i går – eller som for en uge siden. Dine behov ændrer sig, klimaet ændrer sig; din træning, din kost og dit mentale overskud varierer.

Effekt og synlige resultater
Vi vil alle sammen gerne leve livet, hele livet. Derfor har vi nøje udvalgt disse produktlinjer ud fra renhed, effektivitet og skånsomhed.

  • BIOEFFECT, det rene fra norden med blot 7 ingredienser – giver huden ekstra fugt og en smuk glød
  • Kerstin Florian, der er særligt god til sart hud og fantastisk til hele din krop
  • iS Clinical, der er specielt god til ældre hud og mod pigmentering

Læs mere om vores nye ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger.

Body SDS

Det er nu muligt at modtage BodySDS på Kurhotel Skodsborg.

Body SDS er et dansk behandlings- og træningssystem, som gennem flere generationer har udviklet et system der arbejder med ’Det Hele Menneske’, ud fra den betragtning at krop og sind hænger sammen. Selve behandlingen består af en lang række ledbevægende teknikker, som er meget pulserende og til tider konfronterende. Uanset hvad du kommer med, vil Body SDS altid arbejde hele kroppen igennem, i samarbejde med åndedrættet, som er en essentiel del af både behandling og træning.

Vil du høre nærmere om Body SDS så kontakt os på telefon +45 4558 5800. Book din behandling her

”CHILL TORSDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver torsdag: Book mindst to behandlinger af minimum 50 minutter til samme person eller til 2 personer på samme dag, og få fri adgang til vores smukke spa.

Book dine behandlinger på telefon +45 4558 5800 eller her på hjemmesiden.

ZONETERAPI

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor man med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted på kroppen. Teorien er, at hele kroppen (makrosystemet) kan findes afslpejlet i delområder af kroppen (mikrosystemer), som kommunikerer og vekselvirker med hinanden.

Gennem påvirkning af kroppens reflekszoner styrkes kroppens sundhed.

Der er sket en kæmpe udvikling, siden zoneterapi blev udbredt i Danmark i midten af 1970’erne. Zoneterapi har været brugt i årtusinder i østen, Amerika og Afrika til at bringe balance i menneskets krop, sind og ånd.

Zoneterapi kan afhjælpe på mange forskellige ting bl.a.:

  • Kolik og maveunde hos spædbørn
  • Hovedpine og migræne
  • Fordøjelse
  • Astma og Allergi
  • Smerter i led og muskler
  • Sportsskader