Menu

DE 5 RETTER

Appetitvækkere

Jomfruhummer – fynsk rygeost – italienske tomater

Stegt norsk kammusling – æble – kelp

Kanin ryg – frikadelle – hestebønner – sauce suprême

Lam fra Varde Ådal – stuvede grøntsager – vesterhavsost –  lammesauce

Citronfrommage – oliven – sprøde flager

MENU 700,-
VINMENU 700,-
JUICEMENU 700,-

DE 7 RETTER

Appetitvækkere

Jomfruhummer – fynsk rygeost – italienske tomater

Dampet pighvar – grillet porre – cidersauce

Stegt norsk kammusling – æble – kelp

Kanin ryg – frikadelle – hestebønner – sauce suprême

Lam fra Varde Ådal – stuvede grøntsager – vesterhavsost – lammesauce

Citronfrommage – oliven – sprøde flager

Chokolade – praliné – Alpaca 66% chokoladesorbet

MENU 900,-
VINMENU 900,-
JUICEMENU 900,-

A LA CARTE

FORRETTER

Hummer i to serveringer

1) Salat af hummerklør og brud med grønt & urter

2) Stegt hummerhale med artiskok, tomater & hummerbisque

275,-

Blæksprutte med glaskål
muslingesauce & caviar

180,-

30 gram Rossini White Sturgeon caviar med kartoffelgaletter
rødløg, créme fraîche & vagtelæg

300,-

Carpaccio af mørbrad med balsamico
60 måneders Comté & trøfler

200,-

Jomfruhummer med fynsk rygeost

& italienske tomater

180,-

Dampet pighvar med grillet porre

& cidersauce

225,-

HOVEDRETTER

Havtaske grillet i urter fra haven med smørsauce med caviar

400,-

Lam fra Varde Ådal – stuvede grøntsager – selleri – intens lammesauce

400,-

Kanin frikadelle og ryg med hestebønner

& sauce suprême

400,-

EFTERRETTER

Udvalg af oste fra nær og fjern med stegt rugbrød & valnødder

175

Citronfrommage med oliven

& sprøde flager

140

Chokolade med praliné

& Alpaca 66% chokoladesorbet

140

Pandekager med appelsin & vaniljeis

160

  Kaffe & sødt

85

VINKORT

 Alle priser er inkl. moms og gælder i 2018.