God mad kræver kærlighed og de bedste råvarer

Vores kokke brænder for at kreere mad inspireret af de nye nordiske principper. De arbejder tæt sammen med håndplukkede leverandører om at udvælge sæsonens bedste råvarer – økologiske, når det er muligt.

Vi bager selv vores brød og kager samt laver vores eget syltetøj og mange af de andre delikatesser, du nyder som gæst på Kurhotel Skodsborg. Et lille ekstra pift kommer fra de krydderurter, vi dyrker i haven.

The Brasserie har åbent for middag alle dage 18.00 – 23.00.
Køkkenet lukker kl. 21.30.

Sammensæt 3-4 retter fra á la carte-­kortet eller vælg ”Måltidet”, retten som kan det hele, og hver dag bliver kreeret af vores køkkenchef, Erik Kroun.

se menu her

I The Brasserie tilbyder vi et bredt ud­valg af klassiske vine – både på glas og flaske – samt udvalgte flaskeøl, sodavand og saft.

Alle priser er inkl. moms og gælder i 2017