PALÆO SMØRREBRØD – VELSMAGENDE ’MEDICIN’

smørrebrød palæo mellemmåltid snack sund mad

Nogle mener, at smørrebrød er det eneste unikke danske bidrag til verdensgastronomien. Det er en ældgammel dansk tradition at belægge rugbrød med sit yndlingspålæg. En tradition, der blev en fejret luksuriøs delikatesse hos det bedre danske borgerskab i 1890’erne, omkring samme tid som Kurhotel Skodsborg oprindeligt blev grundlagt. Derfor er det kun passende, at vores kokke har genfortolket denne unikke danske delikatesse og moderniseret den til en palæo-version.

Palæo-brød sikrer dig umættede fedstoffer og e-vitaminer

Det traditionelle danske rugbrød, der normalt anvendes til smørrebrød, har mange kvaliteter. Men ved at udskifte rugbrødet med palæo-brød, sikrer vi, at vores gæster indtager en stor dosis af de umættede fedtstoffer og e-vitaminer (fuld af antioxidanter), som er sunde og essentielle for en del af kroppens funktioner.
Palæo-brød består hovedsageligt af hele kerner, hele nødder, frø og æg. De sunde fedtstoffer er særligt vigtige for at kunne absorbere fedtopløselige vitaminer, som er gode for kroppens led, blodcirkulation og kolesterolniveau.
Hvis du vælger vores avocadosmørrebrød, får du ”dobbelt op” på de sundhedsmæssige fordele fra umættede fedtstoffer og vigtige antioxidanter.

Palæo-smørrebrød er det perfekte mellemmåltid

Når du føler dig udmattet efter din træning, en wellnessbehandling eller midt på​​ eftermiddagen, er palæo-smørrebrød det perfekte mellemmåltid (i modsætning til sukkerholdige kager eller endda frugt), fordi de sunde fedtstoffer sikrer dig varig energi og ordentlig næring.
Vores grundlægger Dr. Carl Ottosen betragtede til en vis grad sund – gerne rå – mad, som medicin; og det er i hans ånd, at vi har introduceret palæo-smørrebrød. Dog mener vi, at vores vores ’medicin’ mere velsmagende og mere æstetisk tiltalende end Dr. Ottosens.

Mere information om palæo-smørrebrød

Du kan nyde vores palæo-smørrebrød i The Lobby – hver dag fra 12.00 til 16.00.
Vi opfordrer dig til at tjekke vores smørrebrødsmenu under THE LOBBY og til at finde mere information om vores kostvejleder Gitte Høj, der har bidraget til dette indlæg.