HELT ENKELT LUKSUS

Vi byder dig velkommen til Kurhotel Skodsborg, et internationalt kurhotel baseret på enkle nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation.
Det er vores mål at opfylde selv de mindste af dine ønsker, så du kan slappe af, lade op og vende hjem med ny energi. Nyd vores luksuriøse faciliteter, oplev vores royale historie og udnyt vores 115 års erfaringer med det sunde liv.
Som vores gæst opdager du, at det helt enkle kan være den ultimative luksus.

Den royale historie om Skodsborg

Kong Frederik den 7. købte landstedet ”Skodsborg” i 1852, og sammen med sin hustru, grevinde Danner, tilbragte han somrene på landstedet, indtil sin død i 1863. Kongen holdt statsråd, møder og tafler i Villa Rex, som blev bygget i 1857.
Villa Rex er nyrenoveret, og Statsrådssalen – i dag kaldet Kongesalen – er restaureret i henhold til de oprindelige skitser med farver og indretning, så villaen i dag står, som den gjorde i 1800-tallet.

Filosofier der opfylder nutidens behov

Læge Carl Ottosen grundlagde Skodsborg Badesanatorium i 1898. Han havde studeret helse og fysioterapi i USA, og sanatoriet blev anerkendt for sin ekspertise på det fysioterapeutiske område samt for sin forebyggende indsats med kurophold og sund levevis.
Carl Ottosens ekspertise lever videre i Kurhotel Skodsborg, hvor vi har videreudviklet hans filosofier til nye, effektive behandlinger, der opfylder det moderne menneskes behov for at pleje sig selv, være i god fysisk form og få mest muligt ud af livet.

Kurhotel Skodsborg A/S
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
CVR 1597 8333