Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger
Kurhotel Skodsborg A/S
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
CVR 1597 8333

Introduktion

Når du besøger vores website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der bliver indsamlet, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som bliver lagret på din computer, tablet eller mobil med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer på tredjepartswebsites. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang henfører til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af sitets indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som medlem, bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt eller forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, bliver misbrugt eller i øvrigt behandlet i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne bliver opbevaret i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer bliver slettet.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger bliver aldrig videregivet til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. I disse tilfælde indsamler vi oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi anvender oplysningerne. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der bliver behandlet om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse skal ske til:

info@skodsborg.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.



Kurhotel Skodsborg

Hovednummer: 4558 5800
booking@skodsborg.dk
Book ophold
Giv et gavekort

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Hotelreceptionen er døgnåben alle dage.

Bookingafdeling: Man-fre kl. 8.00-18.00 samt lør kl. 10.00-17.00

Spabehandlinger

Tlf. 4558 5830
booking@skodsborg.dk
Book spabehandling

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Man-Fre kl. 9.00-19.00
Lør. kl. 10.00-18.00
Søn. kl. 10.00-16.00
Ændrede åbningstider på helligdage

Spa & Fitness

Tlf. 4558 5830
spafitness@skodsborg.dk
Tilmeld dig holdtræning

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Man-Fre kl. 6.00-22.00
Lør-Søn. kl. 7.00-21.00
Helligdage kl. 7.00-19.00
24/12, 31/12 og 1/1 kl. 7.00-17.00

Administration

Hovednummer: 4558 5800
info@skodsborg.dk
Angående feedback
guestrelations@skodsborg.dk

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

The Lobby

Tlf. 4558 5800
gastronomi@skodsborg.dk
Book søndagsbrunch

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Man-Tor kl. 10.00-00.00
Fre-Lør kl. 10.00-01.00
Søn. kl. 10.00-00.00

Køkkenet er åbent alle dage kl. 16.00-22.00

The Brasserie

Tlf. 4558 5800
gastronomi@skodsborg.dk
Book bord

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark

Morgenbord
Man-Fre kl. 7.00-10.00
Lør-Søn kl. 8.00-11.00

Frokost
Alle dage: kun forudbestilte selskaber

Middag
Alle dage kl. 18.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 21.30)

Ændrede åbningstider på helligdage

The Restaurant By Kroun

Tlf. 4558 5800
gastronomi@skodsborg.dk
Book bord

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Tor-Lør kl. 18.30-23.00
Ændrede åbningstider på helligdage