SARA_BLAEDEL

Nordic Noir med Sara Blædel

I samarbejde med bestsellerforfatteren Sara Blædel inviterer vi også i 2016 til en række intime forfatterarrangementer med titlen “Nordic Noir på Skodsborg”. I samarbejde med forfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.
Torsdag den 16. juni 2016 kl. 20-22 bliver Sara Blædel selv midtpunktet, idet den folkekære tv-vært, forfatter og foredragsholder Cecilie Frøkjær interviewer Sara om hendes nye bog BEDEMANDENS DATTER. Bogen udkommer den 10. juni 2016, og er begyndelsen på en ny serie, uden Saras sædvanlige populære hovedperson Louise Rick.
Det vil være muligt at købe eksemplarer af BEDEMANDENS DATTER – og få dem signeret af Sara Blædel – til eventen.

Cecilie Frøkjær – folkekær tv-vært, forfatter og foredragsholder
Cecilie Frøkjær er uddannet journalist og har været en af TV2’s faste skærmprofiler gennem 20 år – senest med det populære ”Cecilies Bogshow” i 2015. Sideløbende med sit arbejde på tv har Cecilie Frøkjær optrådt som konferencier, ordstyrer og foredragsholder. Hendes live-optrædener er præget af den stil, de fleste kender fra tv: En oprigtig humoristisk og ligefrem interesse i andre mennesker og verden omkring dem.

Cecilie Frøkjær har udgivet tre bedst sælgende bøger:
”Gennem østrogenmuren” – om kvindeliv i dagens Danmark (2001)
”Lys i livet” – interviewbog med Jane Aamund (2005)
”Fruen kommer i dag” – interviewbog med Lise Nørgaard (2014)

Sara Blædel – en af danskernes yndlingsforfattere
Sara Blædel har skrevet ni bøger om sin faste hovedperson, Louise Rick, chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi, og hendes veninde, journalisten Camilla Lind, samt et righoldigt persongalleri på politigården i København.
Sara Blædel er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (i dag kendt som Martha-prisen) hele fire gange. Hun blev tildelt prisen De Gyldne Laurbær 2014 for KVINDEN DE MELDTE SAVNET og har senest modtaget Krimimessens Publikumspris i 2016.
Sara Blædels bøger udkommer i 33 lande og er solgt i 2 millioner eksemplarer alene i Danmark.

I pausen byder vi på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Cecilie for spørgsmål fra publikum.

dato

Torsdag den 16. juni 2016 kl. 20-22

pris

Kr. 240,- inklusive “Te med Georg” og hjemmebagte kager

Bestil billet på vores Eventkalender.