20

Nordic Noir med Sara Blædel

I samarbejde med bestsellerforfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.
Torsdag den 8. december 2016 kl. 20-22 får Sara Blædel besøg af den tidligere efterforskningsleder i Rigspolitiets Rejsehold, Kurt Kragh.

 

Kurt Kragh

“Han er en sindssygt god fortæller og jeg glæder mig meget til at have ham som gæst”, fortæller Sara.
Kurt Kragh fortæller medrivende om drabsefterforskernes værktøjer i efterforskningen; om f.eks. profilering af gerningsmænd og afhøringsmetoder, men også om teamwork, grundighed, kløgt og held!
Kurt er også kendt fra TV, da det bl.a. er ham der interviewes, når der er aktuelle sager der skal kommenteres på. Senest den forsvundne Emilie Meng fra Korsør.
Han har netop udgivet bogen “Drabscheferne” sammen med den tidligere drabschef i Københavns Politi, Ove Dahl. Og det er blandt andet denne bog der skal diskuteres denne aften.

Sara Blædel – en af danskernes yndlingsforfattere

Sara Blædel har skrevet ni bøger om sin faste hovedperson, Louise Rick, chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi, og hendes veninde, journalisten Camilla Lind, samt et righoldigt persongalleri på politigården i København.
Sara Blædel er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (i dag kendt som Martha-prisen) hele fire gange. Hun blev tildelt prisen De Gyldne Laurbær 2014 for KVINDEN DE MELDTE SAVNET og har senest modtaget Krimimessens Publikumspris i 2016.
Senest har Sara udgivet BEDEMANDENS DATTER; en ny serie uden Saras sædvanlige populære hovedperson Louise Rick.
Sara Blædels bøger udkommer i 33 lande og er solgt i 2 millioner eksemplarer alene i Danmark.

I pausen byder vi på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Sara for spørgsmål fra publikum.

Dato

Torsdag den 8. december 2016 kl. 20-22

Pris

Kr. 240,- inklusive “Te med Georg” og hjemmebagte kager

 

Bestil billet på vores Eventkalender.