Nordic Noir med Sara Blædel

I samarbejde med bestsellerforfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.

Torsdag den 22. juni 2017 kl. 20-22 får Sara Blædel besøg af den prisvindende krimiforfatter Michael Katz Krefeld. Michael modtog i 2016 Martha-Prisen som danskernes yndlingsforfatter.

 

Michael Katz Krefeld

Michael startede sin karriere med at skrive og instruere en række novellefilm, hvoraf flere har deltaget på internationale festivaler og er blevet solgt til tysk og amerikansk TV. Michael har skrevet manuskripter til danske tv-serier som blandt andet NIKOLAJ & JULIE (DR), HOTELLET (TV2), SKJULTE SPOR (TV3) og NYNNE (TV3).
Michael har udgivet bestsellerserien om privatdetektiven Ravn med henholdsvis bøgerne AFSPORET, SAVNET, SEKTEN og senest DYBET. Michael har planer om at skrive 10 bind i alt om Ravn, og hans bøger er blevet solgt til udgivelse i 20 lande.

 

Sara Blædel

Sara Blædel har skrevet ni bøger om sin faste hovedperson, Louise Rick, chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi, og hendes veninde, journalisten Camilla Lind, samt et righoldigt persongalleri på politigården i København.
Sara Blædel er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (i dag kendt som Martha-prisen) hele fire gange. Hun blev tildelt prisen De Gyldne Laurbær 2014 for KVINDEN DE MELDTE SAVNET og har senest modtaget Krimimessens Publikumspris i 2016.
Senest har Sara udgivet BEDEMANDENS DATTER; en ny serie uden Saras sædvanlige populære hovedperson Louise Rick.
Sara Blædels bøger udkommer i 33 lande og er solgt i 2 millioner eksemplarer alene i Danmark.

I pausen byder vi på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Sara for spørgsmål fra publikum.

 

Dato

Torsdag den 22. juni 2017 kl. 20-22

 

Pris

Kr. 240,- inklusive “Te med Georg” og hjemmebagte kager

Bestil billet på vores Eventkalender.