2016.Nordic Noir med Sara Blædel og Jesper Stein

Nordic Noir med Sara Blædel

I samarbejde med bestsellerforfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.
Torsdag den 25. august 2016 kl. 20-22 er Saras gæst den prisbelønnede danske forfatter Jesper Stein. Jesper Stein vil fortælle om sit forfatterskab, og de to forfattere vil uden tvivl komme vidt omkring i det kriminelle landskab.

”En af de bedste kriminalforfattere vi har”

”Jeg glæder mig helt utroligt meget til at få Jesper Stein som gæst. Ikke alene er han min ven, han er også en inkarneret krimifan, og så skriver han fantastisk,” fortæller Sara Blædel.
”Hans fire krimier om Axel Steen har så stærk en Københavnerstemning – og så gode plots og personer – at man bliver blæst igennem, når man først begynder at læse. Det er så velfortjent, at Jesper Stein netop har fået tildelt De gyldne laurbær for de her bøger. Han er en af de bedste krimiforfattere, vi har lige nu.

Jesper Stein

Jesper Stein er uddannet journalist, og har blandt andet arbejdet som kriminalreporter og litteraturjournalist. I 2015 valgte han at hellige sig jobbet som fuldtidsforfatter.
I 2012 udkom hans skønlitterære debut URO, som modtog Det danske kriminalakademis debutantpris. Året efter udkom bind to i serien om vicepolitikommissær Axel Steen, BYE BYE BLACKBIRD, i 2014 fulgte tredje bind, AKRASHog i 2015 udkom bind fireAISHA. AISHA modtog efterfølgende prisen De Gyldne Laurbær 2015.
De udenlandske rettigheder til Jesper Steins romaner er solgt til bl.a. Tyskland, Italien, Island, Norge, Holland, Frankrig og Sverige.

Sara Blædel – en af danskernes yndlingsforfattere

Sara Blædel har skrevet ni bøger om sin faste hovedperson, Louise Rick, chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi, og hendes veninde, journalisten Camilla Lind, samt et righoldigt persongalleri på politigården i København.
Sara Blædel er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (i dag kendt som Martha-prisen) hele fire gange. Hun blev tildelt prisen De Gyldne Laurbær 2014 for KVINDEN DE MELDTE SAVNET og har senest modtaget Krimimessens Publikumspris i 2016.
Senest har Sara udgivet BEDEMANDENS DATTER; en ny serie uden Saras sædvanlige populære hovedperson Louise Rick.
Sara Blædels bøger udkommer i 33 lande og er solgt i 2 millioner eksemplarer alene i Danmark.

I pausen byder vi på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Sara for spørgsmål fra publikum.

dato

Torsdag den 25. august 2016 kl. 20-22

pris

Kr. 240,- inklusive “Te med Georg” og hjemmebagte kager

Bestil billet på vores Eventkalender.