Nordic Noir med Sara Blædel

I samarbejde med bestsellerforfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.

Onsdag den 1. november 2017 kl. 20-22 får Sara Blædel besøg af krimiforfatteren Elsebeth Egholm.

 

Sara Blædel

Sara Blædel har skrevet ni bøger om sin faste hovedperson, Louise Rick, chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi, og hendes veninde, journalisten Camilla Lind, samt et righoldigt persongalleri på politigården i København.
Sara Blædel er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (i dag kendt som Martha-prisen) hele fire gange. Hun blev tildelt prisen De Gyldne Laurbær 2014 for KVINDEN DE MELDTE SAVNET og har senest modtaget Krimimessens Publikumspris i 2016.
Senest har Sara udgivet BEDEMANDENS DATTER; en ny serie uden Saras sædvanlige populære hovedperson Louise Rick.
Sara Blædels bøger udkommer i 33 lande og er solgt i 2 millioner eksemplarer alene i Danmark.

 

Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm er født og opvokset i Aarhus. Efter en årrække på Det Jyske Musikkonservatorium tog hun uddannelsen som journalist og blev ansat på bl.a. Berlingske. Egholm debuterede i 1999 med De frie kvinders klub og har siden udgivet en række bøger. Første bind i hendes populære krimier med Dicte Svendsen, Skjulte fejl og mangler, udkom i 2001. Indtil videre har hun skrevet ni bind i serien, senest Dødvægt fra 2015.
Elsebeth Egholm er blandt Danmarks mest læste forfattere, og hendes forfatterskab er solgt til udgivelse i en række lande, bl.a. Sverige, Norge, Holland, Italien, Frankrig og England.

I pausen byder vi på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Sara for spørgsmål fra publikum.

 

Dato

Onsdag den 1. november 2017

 

Pris

Kr. 240,- inklusive “Te med Georg” og hjemmebagte kager

Bestil billet på vores Eventkalender.