20

Nordic Noir med Sara Blædel

I samarbejde med bestsellerforfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.
Onsdag den 9. november 2016 kl. 20-22 får Sara Blædel besøg af de to nye stærke kriminavne Katrine Engberg og Jakob Melander. De vil fortælle om deres forfatterskab, og de tre forfattere vil uden tvivl komme vidt omkring i det kriminelle landskab.

Katrine Engberg

Katrine Engberg debuterede i år med KROKODILLEVOGTEREN, og ifølge Sara er hun den nye pige i “krimi-klassen”. ”Jeg var meget begejstret for hendes bog og synes ikke, at der var meget debut over den,” fortæller Sara Blædel.
Hør Katrine fortælle, hvordan inspirationen fra teatret og fra Københavns mange hemmelige rum, bliver til krimistof, og hvordan det er at have to så forskellige karrierer parallelt med hinanden; det ekstroverte instruktørjob og den introverte forfattergerning.

 

Jakob Melander

Jakob Melanders seneste bog DET BEDSTE TIL MIG OG MINE VENNER er 4. krimi i serien om Lars Winkler og det er den krimiserie der denne aften skal tales om. Jakob Melander har blandt andet arbejdet som dramaturg og dramaturgassistent på forskellige københavnske teatre og har også en musikerkarriere bag sig som guitarist i en række danske rockbands.
”En sjov detalje er, at jeg har gået i 4. klasse med Jakob på Øster Farimagsgade skole – det kan ingen af os dog huske,” fortæller Sara.

 

Sara Blædel – en af danskernes yndlingsforfattere

Sara Blædel har skrevet ni bøger om sin faste hovedperson, Louise Rick, chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi, og hendes veninde, journalisten Camilla Lind, samt et righoldigt persongalleri på politigården i København.
Sara Blædel er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (i dag kendt som Martha-prisen) hele fire gange. Hun blev tildelt prisen De Gyldne Laurbær 2014 for KVINDEN DE MELDTE SAVNET og har senest modtaget Krimimessens Publikumspris i 2016.
Senest har Sara udgivet BEDEMANDENS DATTER; en ny serie uden Saras sædvanlige populære hovedperson Louise Rick.
Sara Blædels bøger udkommer i 33 lande og er solgt i 2 millioner eksemplarer alene i Danmark.

I pausen byder vi på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Sara for spørgsmål fra publikum.

Dato

Onsdag den 9. november 2016 kl. 20-22

Pris

Kr. 240,- inklusive “Te med Georg” og hjemmebagte kager

Bestil billet på vores Eventkalender.