Nordic Noir med Sara Blædel

I samarbejde med bestsellerforfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.

Torsdag den 30. marts 2017 kl. 20-22 får Sara Blædel besøg af en international verdensstjerne – intet mindre end den amerikanske bestsellerforfatter Tess Gerritsen.

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen er kendt for hendes medicinske thrillere. Hun er tidligere læge, og har derfor et medicinsk indblik, som ikke mange andre forfattere besidder.

Hun er nok mest kendt for den populære Rizzoli and Isles serie, der er omdannet til den succesfulde amerikanske TV-serie ”Rizzoli & Isles”, der omhandler drabsefterforsker Jane Rizzoli og retsmediciner Maura Isles i deres fælles opklaring af forbrydelser. Tv-serien har blandt andet været vist på dansk TV og er også at finde på Netflix.

Hendes bøger er blevet udgivet i 40 lande, og mere end 30 millioner eksemplarer er blevet solgt over hele verden. Hendes bøger har været top-3 bestsellere i USA og nummer et bestsellere i udlandet. Hun har vundet både Nero Wolfe Award (for Vanish) og Rita Award (for The Surgeon).

Sara Blædel 

Sara Blædel har skrevet ni bøger om sin faste hovedperson, Louise Rick, chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi, og hendes veninde, journalisten Camilla Lind, samt et righoldigt persongalleri på politigården i København.
Sara Blædel er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter (i dag kendt som Martha-prisen) hele fire gange. Hun blev tildelt prisen De Gyldne Laurbær 2014 for KVINDEN DE MELDTE SAVNET og har senest modtaget Krimimessens Publikumspris i 2016.
Senest har Sara udgivet BEDEMANDENS DATTER; en ny serie uden Saras sædvanlige populære hovedperson Louise Rick.
Sara Blædels bøger udkommer i 33 lande og er solgt i 2 millioner eksemplarer alene i Danmark.

I pausen byder vi på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Sara for spørgsmål fra publikum.
Bemærk venligst at samtalen denne aften vil foregå på engelsk.

 

Dato

Torsdag den 30. marts 2017 kl. 20-22

 

Pris

Kr. 240,- inklusive “Te med Georg” og hjemmebagte kager

 

Bestil billet på vores Eventkalender.