Menu

 

DE 5 RETTER

Appetitvækkere

 Bagte kammuslinger – røget bouillon – pomelo – koriander

 Gratineret søtunge – spinat- broccoli – sauce med torskerogn

 Braiseret oksehale – rødbede – oksehalebouillon

Stegt rådyrfilet – løg – sauce med Sichuan peber

Bergamotte – brunet smør – pære – hasselnødder

MENU 700,-
VINMENU 700,-
JUICEMENU 700,-

DE 7 RETTER

Appetitvækkere

Bagte kammuslinger – røget bouillon – pomelo – koriander

Gratineret søtunge – spinat- broccoli – sauce med torskerogn

Bagt selleri – svampe – vinter trøffel

Braiseret oksehale – rødbede – oksehalebouillon

Stegt rådyrfilet – løg – sauce med Sichuan peber

 Bergamotte – brunet smør – pære – hasselnødder

Arme riddere – crème fraîche – citrus

MENU 900,-
VINMENU 900,-
JUICEMENU 900,-

A LA CARTE

FORRETTER

Hummer i to serveringer

1) Salat af hummerklør og brud med grønt & urter

2) Stegt hummerhale med artiskok, tomater & hummerbisque

275,-

Blæksprutte med glaskål
muslingesauce & caviar

180,-

30 gram Rossini White Sturgeon med kartoffelgaletter
rødløg, créme fraîche & vagtelæg

300,-

Carpaccio af mørbrad med balsamico
60 måneders Comté & trøfler

200,-

Iskold helleflynder med selleri, torskerognsremoulade & dild

180,-

Gratineret søtunge med spinat, jordskok & sauce på røget torskerogn

225,-

HOVEDRETTER

Havtaske grillet i urter fra haven med smørsauce med caviar

400,-

Stegt rådyrfilet med løg & sauce på Sichuan peber

400,-

 

Okse i to serveringer

1) Braiseret oksehale med rødbede & oksebouillon

2) Krogmodnet højreb med løg & svampe

450,-

 

EFTERRETTER

Udvalg af oste fra nær og fjern med stegt rugbrød & valnødder

175

Bergamotteskum med brunet smør is, pære & hasselnødder

140

Arme riddere med crème fraîche sorbet & citrus

140

Pandekager med appelsin & vaniljeis

160

  Kaffe & sødt

85

 

VINKORT

 Alle priser er inkl. moms og gælder i 2018.