Menu

 

DE 5 RETTER

Kammuslinger – fingerlime – sprødt grønt

Laks – blomkål – Rossini oscietre caviar

Saltbagt pighvar – svampe – svampesauce

Grillet and – kirsebær – rødbeder- trøffelsauce

Yuzusorbet – sommerbær – brunet smør

MENU 700

VINMENU 700
JUICEMENU 700

DE 7 RETTER

Kammuslinger – fingerlime – sprødt grønt

Laks – blomkål – Rossini oscietre caviar

Hummer – vores grønne karry – nye løg

Saltbagt pighvar – svampe – svampesauce

Grillet and – kirsebær – rødbeder- trøffelsauce

Yuzusorbet – sommerbær – brunet smør

Cremefraiche frommage – blåbær – trøfler

MENU 900

VINMENU 900
JUICEMENU 900

A LA CARTE

FORRETTER

Hummer i to serveringer

Salat af hummerklør og brud, med sommergrønt & dild

Stegt hummerhale med nye løg, tomater & hummerbisque

275

Blæksprutte med glaskål, muslingesauce & caviar

180

30 gram Rossini white sturgeon med kartoffelgaletter, rødløg, cremefraiche & vagtelæg

300

Carpaccio af mørbrad med balsamico, 52 måneders comté & trøfler

200

Stegte kammuslinger med tomater, juice & chorizo olie

180

HOVEDRETTER

Havtaske grillet på ben i urter fra haven & sommergrønt

400

Grillet and med rødbeder, kirsebær & trøffelsauce

400

Glaseret oksemørbrad med stegte brisler, svampe & sauce med marv samt grøn peber

450

EFTERRETTER

Udvalg af oste fra nær og fjern med stegt rugbrød & italienske figner

175

Yuzusorbet med sommerbær & brunet smør

140

Crème fraîche fromage med blåbær & trøfler

140

Pandekager med sommerbær & vaniljeis

160

 

 Kaffe & sødt

85

VINKORT

 Alle priser er inkl. moms og gælder i 2017