Menu

 

DE 5 RETTER

Appetizers

Norske kammuslinger – gule beder – gran – kaffir lime

Limfordsøsters – kål fra Søren Wiuff – lardo – brunet smør

Fasanbryst – kvæde – waldorfsalat – flødesauce

Stegt dådyrfilet – solbær – roquefort – dyresauce
braiseret kølle – svampe – selleri

Æbler – brunet smør – Calvados

MENU 700

VINMENU 700
JUICEMENU 700

DE 7 RETTER

Appetizers

Norske kammuslinger – gule beder – gran – kaffir lime

Limfordsøsters – kål fra Søren Wiuff – lardo – brunet smør

Dansk hummer – græskar – løvstikke – müesli

Fasanbryst – kvæde – waldorfsalat – flødesauce

Stegt dådyrfilet – solbær – roquefort – dyresauce
braiseret kølle – svampe – selleri

Æbler – brunet smør – Calvados

Kardemommeis – citronfromage – marengs

MENU 900

VINMENU 900
JUICEMENU 900

A LA CARTE

FORRETTER

Hummer i to serveringer

Salat af hummerklør og brud med grønt & svampe

Stegt hummerhale med nye løg, tomater & hummerbisque

275

Blæksprutte med glaskål
muslingesauce & caviar

180

30 gram Rossini White Sturgeon med kartoffelgaletter
rødløg, créme fraîche & vagtelæg

300

Carpaccio af mørbrad med balsamico
57 måneders Comté & trøfler

200

Limfordsøsters med kål fra Søren Wiuff
lardo & brunet smør

180

HOVEDRETTER

Havtaske grillet på ben i urter fra haven & grønt

400

Stegt dådyrfilet – solbær – roquefort – dyresauce
braiseret kølle – svampe – selleri

400

Glaseret oksemørbrad med stegte brisler
svampe & sauce med marv samt grøn peber

450

EFTERRETTER

Udvalg af oste fra nær og fjern med stegt rugbrød
& italienske figner

175

Æble med brunet smør & Calvados

140

Kardemommeis med citronfromage & marengs

140

Pandekager med appelsin & vaniljeis

160

 

 Kaffe & sødt

85

VINKORT

 Alle priser er inkl. moms og gælder i 2017