Marie Aamodt: ”Jeg elsker konkurrencementaliteten i CrossFit”

Marie aamodt crossfit gymnastics dance instruktør personlig træner skodsborg spa fitness kurhotel

”Jeg blev set, og de tog sig af mig,” fortæller vores CrossFit-instruktør Marie Aamodt om sin første oplevelse med CrossFit.
Det var Maries kæreste Mathias (der også er CrossFit-instruktør), der syntes, at hun – der havde trænet gymnastik på konkurrenceniveau i 18 år – skulle have en ny fysisk og mental udfordring.
Marie uddyber: ”Der er et helt særligt community til CrossFit, som jeg siden har brugt meget. Og så elsker jeg konkurrencementaliteten – hele tiden at sætte og nå nye mål.”

En typisk CrossFit Gymnastics-time med Marie Aamodt

”Jeg begynder altid mine timer med 10-15 minutters opvarmning. En god opvarmning kan øge din præstation med 20 %,” siger Marie Aamodt, når hun skal fortælle om en af sine typiske CrossFit Gymnastics-timer.
Der efter arbejder hun i cirka en halv time på at lære deltagerne et specifikt gymnastisk element; det kan for eksempel være at stå på hænder eller en såkaldt L-sit (at sidde i et ”L”).
Marie slutter altid timen af med at lade deltagerne strække ud.
Deltagerne på Maries hold, fortæller, at de er særligt glade for, at de oplever en udvikling i deres fysiske kunnen; de bliver bedre, og der bliver hele tiden stillet nye krav.

Marie Aamodts baggrund

Marie Aamodt læser til fysioterapeut på Metropol København, hvilket giver hende de optimale forudsætninger for at sammensætte øvelser, der helt præcist rammer specifikke muskelgrupper hos deltagerne på hendes CrossFit-hold. Derudover har hun 18 års erfaring fra gymnastik, herunder som landsholdsgymnast fra 2010 til 2014 – landsholdet vandt EM i 2012 og 2014.

Træn CrossFit Gymnastics, Mobility & Dance med Marie Aamodt

Du kan deltage i Marie Aamodts timer

  • CrossFit Gymnastics – hver anden lørdag kl. 11-12
  • CrossFit Mobility – søndag kl. 10-11
  • CrossFit Mobility – onsdag kl. 17-18
  • Dance – hver anden lørdag kl. 10-11

Bestil tid til Maries CrossFit-timer under Holdaktiviteter.