Specialister

På Kurhotel Skodsborg tilbyder vi forskellige services indenfor medicinsk behandling og personlig pleje.

Kostvejleder Gitte Høj

Gitte Høj har en bachelor i ernæring og sundhed; og har arbejdet med faget siden 2005. Hun er kostvejleder og løbetræner på Kurhotel Skodsborg. Derudover har Gitte eget firma – Gitte Høj – hvor hun fungerer som forfatter, foredragsholder, kostkonsulent med mere.
Læs gerne mere om Gitte Høj.

Lehman & Partners

Lehman & Partners er et stærkt tværfagligt team bestående af blandt andet psykologer, coaches, fysio- og afspændingsterapeuter samt søvneksperter.
De arbejder hver dag med mennesker, der er udfordrede i forhold til stress og udbrændthed.
Læs gerne mere om Lehman & Partners.

Klinik for fodterapi

V. Aut. fodterapeut Louiza Schnéevoigt
Skodsborg Strandvej 125, Opg. A, Stuen
2942 Skodsborg
+45 45 80 10 92

Tidsbestilling alle hverdage kl. 9-12
Klinikken har åbent dagligt – lørdag efter aftale
Overenskomst med sygesikringen

Akupunktur og zoneterapi

Akupunktur (TCM, traditionel kinesisk medicin) reducerer muskelspændinger/kramper, hvilket bryder smerte cirklen. Akupunktur reducerer smerter ved at øge kroppens produktion af endorphiner, som er kroppens naturlige morfin. Akupunktur øger kroppens evne til at producere steroider, som er med til at reducere inflammation, hvilket betyder, at skader helbredes hurtigere. Akupunktur aktiverer hjernens binyrebarkhormon, som er BT-regulerende, og som producerer nordadrenalin/adrenalin. Akupunktur kan med fordel gives til følgende lidelser som astma, eksem, tinnitus, høfeber, allergi, mave- og tarmproblem, svimmelhed, højt blodtryk, stress og søvnløshed. Akupunktur kan også behandle smerter ved hovedpine, migræne, piskesmæld, smerter i led og muskler (gigt), ibromyologi, rygsmerter, ischias, tennis- og golfalbue.

Der er mulighed for tilskud fra Sygesikring DANMARK. Det kan anbefales at undersøge muligheden for dækning fra sundhedforsikringer.

V. Akupunktør Eva Riis (RAB, registreret alternativ behandler)
Skodsborg Strandvej 129, (v. Skodsborg Spa & Fitness Center)
2942 Skodsborg
+45 40 32 16 87
evariis@hotmail.com
www.evariis.dk/

Dansk Lymfødemklinik

Lymfødem er en kronisk lidelse, hvor et svagt eller ødelagt lymfesystems evne til at transportere lymfevæske rundt i kroppen er nedsat. Lymfødem viser sig som vedvarende hævelser, tunghedsfornemmelse, prikkende/sovende fornemmelse, især i arme og ben, som følge af reduceret transportkapacitet i det lymfatiske system. Lymfødem kan skyldes en medfødt defekt i systemet, eller opstå som følge af udefra kommende påvirkninger såsom operationer (knæoperationer, blodpropper, cancer)  eller kraftige slag (ulykker, fald m.m.). Typiske symptomer er hævelse. Oftest forekommer dette i arme og ben, men kan godt forekomme over hele kroppen.

V. Synnøve Keyn Pavic
Skodsborg Strandvej 129, (v. Skodsborg Spa & Fitness Center)
2942 Skodsborg
+ 45 45 80 55 20
info@dansklymfodemklinik.dk
www.dansklymfodemklinik.dk

 

TANDKLINIK

Tandklinikken tilbyder alle former for tandbehandling. Både almindelig og kosmetisk. Du kan som patient komme til regelmæssigt tandeftersyn, og få almindelig tandbehandling hos os, herunder paradentosebehandling.
For alle der ønsker det har vi særligt fokus på kosmetisk tandpleje. Hvis du drømmer om et flot smil så kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker til fx tandblegning, facader, kroner eller tandretning med usynlige skinner (Invisalign eller Inman aligner).
Vi har handicapvenlig adgang og overenskomst med Sygesikringen og Danmark.
Tandlæge Heidi Lund ApS
+45 70 26 86 86
tand@tandlaegeheidilund.dk
www.tandlaegeheidilund.dk