Thygesen-Health v/ Læge Jens Thygesen

(Tidl. Lægernes Test Center)

Hvornår har du sidst taget temperaturen på dit liv?

Er du der, hvor du ønsker at være? Træffer du de rigtige valg, eller går du for ofte på kompromis med væsentlige sider af dit liv? I et tværfagligt team af dygtige behandlere hjælper Skodsborg Medical dig med, at finde balancen i dit liv – både fysisk og mentalt. Med fokus på forebyggelse af livsstilsygdomme herunder hjertekarsygdomme og diabetes ønsker Skodsborg Medical at skabe langvarige, bæredygtige livsstilsforandringer, som sikrer dig livskvalitet og sundhed som en helt naturlig del af din hverdag! Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets mest komplette program inden for forebyggelse og livsstilsoptimering i et team af dygtige læger og specialister.

Jens Thygesen som står i spidsen for Thygesen-Health er uddannet som speciallæge i almen medicin og er en af de læger i Danmark som har foretaget flest forebyggende sundhedsundersøgelser. Han har en bred vifte af erfaring både fra det private og det offentlige sundhedssystem. Når Jens laver helbredsundersøgelser kan han med stor fordel tilbyde ultralydsscanning.

Ved en grundig helbredsundersøgelse kan man afsløre skjulte helbredsproblemer, sygdomme, dårlig livstil og eventuelle arvelige forhold.
På baggrund af konkrete fysiske målinger kan vi hjælpe mange med at forebygge livsstilsrelaterede sygdomme samt motivere til en sundere livsstil.

 

De undersøgelser vi tilbyder er:

 

Sundhedstjek

Sundhedstjekket indeholder halspulsårescanning og ultralydsscanning af lever med henblik på evt. fedtlever og aorta abdominalis (hovedpulsåre) med henblik på forkalkning og udposning. Ligeledes måles væsentlige livsparametre som BMI, fedtprocent, højde, vægt, livvidde, blodtryk og stetoskopi af hjerte og lunger.

Nettopris kr. 2.800,-

 

Stor helbredsundersøgelse

2 timers helbredsundersøgelse inkl. livsstilssamtale, klinisk undersøgelse, fuld blodprøveprofil, arbejds-EKG mm.

Ved denne undersøgelse, vil samtale delen være grundig og ført ud fra et spørgeskema der er udfyldt på forhånd. Her vil man komme i dybden med eventuelle problemer, familiære sygdomme og andet der kan være relevant. Ud over en grundig klinisk undersøgelse, vil man få testet sit hjerte under på bealstning på en cykel, også kaldet et arbejds-EKG.

Pris kr. 6.850,-

 

Stor udvidet helbredsundersøgelse inkl. ultralydsscanning

Udvidet helbredsundersøgelse inkl. halspulsårescanning og ultralydsscanning af lever med henblik på evt. fedtlever og aorta abdominalis (hovedpulsåre) med henblik på forkalkning og udposning. Derudover vil undersøgelsen indeholde alt det samme fra den store undersøgelse.

Kr. 8.500,-

 

Ønsker man samtidigt mulighed for at få foretaget f.eks. en røntgen af sine lunger, ultralyd af abdomen, mammografi, gynækologisk undersøgelse eller en vurdering fra en kardiolog, har vi udvalgt en række af de dygtigste samarbejdspartnere, for at kunne tilbyde den bedste service.

 

Kontakt Pernille Bak for bestilling af helbredsundersøgelse på tlf: 45 80 13 31 eller på mail pernille@thygesen-health.dk