Skodsborg Care

På rehabiliteringsafdelingen, Skodsborg Care, er vi passionerede omkring vores arbejde. Vi arbejder ud fra et funktionelt trænings – og kostkoncept og tager udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, behov og ressourcer. Rehabilitering hos os begynder ved solopgang og foregår på tværs af faggrupperne, hvor vi i tæt teamwork bevæger os målrettet hen mod at indfri dine mål med genoptræningsopholdet.  Vi ønsker at skabe meningsfulde, varige forandringer og yder dig professionelt den nødvendige hjælp til at komme tilbage til arbejdslivet og hverdagen igen.

Sundhedspersonalet består af en gruppe højt kvalificeret og nærværende sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter. Vi er tilstede døgnet rundt og har en personlig tilgang til – og omsorg for patienten og pårørende.

Skodsborg Cares kostfilosofi består af et tæt samarbejde mellem kostvejledere og kokkene på Kurhotel Skodsborg. Ved at gastronomien og sundheden er i højsædet sikrer vi os, at din krop får den optimale naturlige opheling.

Et ophold hos os henvender sig til dig, som ønsker forandring i dit liv. Til dig som efterspørger et intenst genoptræningsophold eksempelvis efter sygdom eller operation – eller et generelt træningsboost på Skodsborg Care, hvor der er fokus på den rette ernæring.

Rammerne omkring Skodsborg Care er unikke, så træningen foregår ofte ude i naturen. Det er vores erfaring, at når vi befinder os et sted i livet, hvor der skal arbejdes hårdt for at komme tilbage til hverdagen derhjemme og/eller arbejdslivet – reagerer kroppen og sindet positivt på at mærke solen eller få lidt blæst i håret under træningen.

Kontakt

I er meget velkomne til at kontakte os på telefon +45 4558 5800 – +45 4558 5850 eller på mail care@skodsborg.dk

Læs Sundhedsstyrelsens rapport her.

Priser per døgn

Enkeltværelse 4.300 kr.
Enkeltværelse havudsigt og balkon 4.800 kr.
Dobbeltværelse 7.400 kr.

I opholdet er inkluderet:

Sygeplejefagligt personale døgnet rundt. Fysioterapi 2 gange dagligt på hverdage samt helligdage og 1 gang dagligt i weekenden. Fuld forplejning under opholdet.

Har du behov for tilsyn/konsultation ved speciallæge eller andre tilsyn kan dette tilkøbes. I fald der opstår behov for akut lægetilsyn tilkaldes lægevagten. Har du ønske om en fuld helbredsundersøgelse ved speciallæge i Skodsborg Care eller konsultation med kostvejleder, kan dette ligeledes tilkøbes.

Ekstra ydelser

Lægekonsultation 1700 kr.
Kostvejledning per time 1100 kr.
Helbredsundersøgelser fra 3300 kr.
Adgang til Fitness Center per gang 100 kr.
Adgang til Spa på Kurhotellet per gang 200 kr.
Psykolog per time 1500 kr.

Mulighed for tilkøb af morgenmad/frokost/aftenmenu til gæster 150 – 250 kr. pr. person.

Vi gør opmærksom på, at der på Skodsborg Care findes både ryge- og alkoholpolitik. Skodsborg Care er røgfrit område, hvorfor rygning kun er tilladt udenfor matriklen. Det vil være muligt at få serveret et glas vin eller en øl til aftensmaden.

Tilskud til dit ophold

Vi anbefaler, at du undersøger, hvorvidt dine forsikringer helt eller delvist dækker omkostningerne ved dit ophold på Skodsborg Care. Sygeforsikringen ‘danmark’ yder tilskud efter gældende regler i gruppe 1 & 2.