Kurhotel Skodsborg vinder prisen for BEST LOW COST MØDE til DEMA18

“Det er en særlig glæde, at netop MMM, Mais Monday Mornings, har vundet DEMA2018, fordi det er et koncept jeg personligt har udviklet og startet op, da jeg kom til Kurhotel Skodsborg i 2013,” siger Mai Kappenberger, direktør på Kurhotel Skodsborg.
”Jeg opfandt konceptet for at få lejlighed til at vise faciliteterne frem for mit netværk på en uformel og inspirerende måde. MMM har vundet DEMA18-prisen og har i den grad også været en rigtig god økonomisk investering.”

DEMA18 – ”Branchens vigtigste prisuddeling”

Kurhotellet vandt onsdag den 30. maj 2018 prisen for BEST LOW COST MØDE for mødekonceptet MMM – MAI’S MONDAY MORNINGS til DEMA18 ved en gallafest på Langeliniepavillonen i København.
DEMA står for Danish Events & Meetings Awards og organisationen bag kalder pris-festen for ”branchens vigtigst prisuddeling”.
Der bliver i alt uddelt otte priser af en fagjury, der dømmer på en række kriterier med fokus på faglighed og målsætning.

MMM er ”nærværende og effektivt”

”Med denne case har man nappet de rigtige 100 individer i målgruppen. Man har forstået at give målgruppen PRÆCIS, hvad de ønsker sig, og med små midler gjort det nærværende og effektivt,” lød begrundelsen fra juryen.
Juryen uddybede: ”Casen har på bedste, nærværende og oplagte måde fundet vinklen på at skabe new bizz i dette segment og branche. De gør det, de er gode til, og har omsat det til noget yderst effektivt. Det rammer tidsånden. De har fundet en case, der involverer den kvindelige målgruppe, der normalt er overset i det store billede.”

MMM er socialt samvær og professionel sparring

MMM finder sted for en gruppe særligt inviterede kvinder hver den 1. mandag i måneden. Her guider en af Kurhotel Skodsborgs trænere deltagerne gennem en dynamisk time med en af tidens populære motionsformer – en ny oplevelse hver måned. Efterfølgende spiser gruppen morgenmad, hvor en udvalgt gæst holder et kort indlæg om et aktuelt emne.
Det er socialt samvær og sparring med deltagernes professionelle netværk kombineret med sjov, varieret og udfordrende motion og et velsmagende morgenbord.
Alt sammen i Kurhotel Skodsborgs smukke rammer med havet, skoven, og spaen – samt fokus på det sunde liv.

Mere information om møder på Kurhotel Skodsborg

Læs gerne mere om møder på Kurhotel Skodsborg.