Krops- og massagebehandlinger

En massage eller kropsbehandling i vores Spa Beauty løsner spændinger, udrenser din krop og får den til at summe af velvære.
Vi inddrager vores historiske viden i nye kropsbehandlinger inspireret af nordisk natur.

Husk at i forbindelse med køb af en af vores behandlinger på 50 min. eller derover kan der tilkøbes adgang til vores spaområde fra mandag – torsdag til kr. 300,-. Vi anbefaler at benytte Spaen før behandlingen.

“CHAMPAGNEFREDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver fredag: Book mindst to behandlinger af minimum 50 minutter, og få fri adgang til vores smukke spa. Efter behandlingen byder vi på et glas bobler i vores Spa Beauty Lounge.

Vi anbefaler at benytte spaen før behandlingen.

Bestil tid

 

KROP

Forkæl dig selv med en af vores afslappende resultatorienterede kropsbehandlinger.

Body Glow

Glød – forfinende – genfugter
En helkropsscrub med bambus og jojoba-perler efterfulgt af en polering, som forfiner huden og gør den klarere. Scrubben efterfølges af frugtsyre, som giver en dybere peelende effekt. Afsluttes med en helkropsindsmøring af økologisk ingefærolie med creme baseret på alger og vitaminer.

KR. 800,- / 50 min.

“Mamma to be”

Afslappende – blødgørende – fugtgivende
Oplev en skøn og forfriskende kropsbehandling i gravitetsforløbet, som sætter fokus på de områder, der belastes mest i forløbet. Hele kroppen får en blødgørende scrub og indsmøres i lette, naturlige kropsolier, som smidiggør huden. Spændinger i skuldre, ben og fødder opblødes og ansigtet får en opfriskende behandling. Behandlingen udføres i helt rene produkter.

KR. 800,- / 50 min.

Energizing Treatment

Muskelafslappende – energigivende – dybderensende
En opfriskende behandling, hvor rosmarin og kamfer påføres og kroppen pakkes ind i 100% ægte Moor Mud-ler, som giver en naturlig peeling, øger cirkulationen og har en energigivende effekt på muskler og led. Hårbund og ansigt får en behagelig massage. Afsluttes med en fugtindsmøring i mineralrig creme og økologisk olie med enebær og fennikel.

KR. 1.150,- / 80 min.

Men’s Deluxe

Denne afslappende behandling består af en hurtigvirkende bodyscrub, der øger blodcirkulationen og giver energi samt en afstressende massage inkl. hovedbundsmassage.

KR. 1.150,- / 80 MIN.

Slimming Treatment

Cellulite – øger hudens fasthed – slankende
En intensiv kropsbehandling, som begynder med en tørbørstning. Kroppen indsmøres i Spirulina-alger og pakkes ind i en varm indpakning. Derefter en dybdegående massage i cellulite-områder med ingefær og koffein, som strammer huden op og øger cirkulationen. Kølige kompresser med mineralrigt salt påføres og har stor effekt på ømme områder. Afsluttes med en fugtindsmøring af hele kroppen.

KR. 1.150.- / 80 min.

Bioeffect Body

En opstrammende helkropsbehandling med de prisbelønnede BIOEFFECT produkter, der forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Huden renses med blødgørende scrub, der indeholder mikrokrystalliseret islandsk lava, efterfulgt af massage som stimulerer blodcirkulationen og forbedrer effekten af de aktive ingredienser i produkterne. En behandling, der giver et boost af glød og velvære.
Også velegnet til gravide.

KR. 800,- / 50 MIN.

 

Duo-Kropsbehandlinger

Bemærk venligt at parbehandlinger ikke kan bestilles online. Kontakt venligst bookingen på telefon 4558 5800.

Duo-behandlinger tilbydes også som solo behandling.

Duo body treatment

Blødgørende-dybdrensende-muskelafslappende
Udføres af én behandler.
En skøn fælles oplevelse, som starter med et dejligt fodbad.
Derefter pakkes kroppen ind i 100% ægte Moor Mud-ler, som giver en naturlig peeling, øger cirkulationen og har en energigivende effekt på muskler og led. Under indpakningen får man en skøn ansigtsmassage. Behandlingen afsluttes med afslappende mineralrig fugtindsmøring.

KR. 800,- / per person / 80 min.

Duo de luxe ginger og varme sten

Afslappende-nydelse-mindfulness
Udføres af to behandlere
Beroligende luksusbehandling, som starter med en naturlig saltscrub for at blødgøre huden og fortsætter med en skøn ansigtsmassage. Derefter pakkes kroppen ind i lagner. Afslutningsvis følger en afslappende massage med ingefær og varme sten.

KR. 1.150,- / per person / 80 min.

 

MASSAGE

Massage aktiverer blodomløbet og hjælper til med at udrense kroppens affaldsstoffer. Du slapper af, får fjernet spændinger i muskler og led samt ny energi til at møde hverdagens udfordringer.

De-stress massage

Blid og afslappende massage.

KR. 450,- / 25 min.
KR. 800,- / 50 min.

Skodsborg klassisk massage

Massage af ryg, nakke og skuldre.

KR. 450,- / 25 min.

Skodsborg klassisk kropsmassage

Kropsmassage (ryg, nakke, skuldre, ben og arme)

KR. 800,- / 50 min.

Skodsborg klassisk helkropsmassage

Helkropsmassage (som Skodsborg Klassisk Massage, derudover hovedbund, ansigt, hænder og fødder)

KR. 1.150,- / 80 min.

Hydrotherm massage

Hydrotherm massage er et nyt og innovativt tredimensionelt massagesystem, hvor du ligger på varme vandfyldte madrasser mens du modtager massage. Hele behandlingen foregår på ryggen. Kombinationen af varme, det at flyde på vand og en unik massage gør dette til en behandling, der skal opleves.
Meget velegnet til gravide.

KR. 900,- / 50 MIN.
KR. 1.400,- / 80 MIN.

Massage for gravide

Afslappende massage på specialpude med plads til maven.

KR. 800,- / 50 min.

Sportsmassage

Dybdegående sportsmassage med fokus på muskler, som er ømme efter træning eller hårdt fysisk arbejde.

KR. 500,- / 25 min.
KR. 850,- / 50 min.

 

Afbestilling

Hvis du bliver forhindret, skal du afbestille din tid senest kl. 18 dagen før den aftalte behandlingstid. Ved senere afbestilling opkræves 50% af prisen for den pågældende behandling.

Alle priser er inkl. moms og gælder i 2018.