Værelser

Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne lyse værelser og suiter i nordisk stil.
Alle værelserne og suiterne har enten eget brusebad eller karbad samt toilet, hårtørrer, telefon, pengeboks, buksepresse, skrivebord, tv med radio og Wi-Fi.
Vi gør opmærksom på, at alle værelserne er ikke-rygerværelser.
Check-in fra kl. 15.00. Check-out kl. 12.00.

Standard

Enkelt- og dobbeltværelser, er renoveret i 2016. Indrettet i venlig, lys og moderne nordisk stil. Enkelte værelser har badekar. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning.

Superior værelser

Dobbeltværelser der er renoveret i 2016. Indrettet i venlig, lys og moderne nordisk stil. Enkelte værelser har badekar. Enkelte værelser har “connectings doors”, så 4 personer kan sove sammen.
Disse værelser har udsigt til haven eller Øresund.

Deluxe

Dobbeltværelser der er renoveret i 2016. Med samme moderne nordiske interiør som superior. Værelserne har både badekar og brusebad. De vender mod syd og har udsigt mod haven eller Øresund.  Tre af værelserne har ikke badekar, til gengæld har de himmelseng. Værelserne har mulighed for en ekstra opredning.

Juniorsuiter

Værelser med stue og soveværelse en suite – andre kun med soveværelse. Stuen er indrettet med lænestol – enkelte har også sofa. Nogle af værelserne har udsigt over haven og Øresund andre mod skoven. Værelserne har brusebad og enkelte også spabad – med plads til en person. Værelserne har mulighed for en ekstra opredning.