Få en effektiv måling af din fitness-status

Ole cosmus træn med de bedste personlig træning crossfit

Vi har udviklet en ny, unik fitnesstest, som vi tilbyder til alle vores medlemmer – og til alle andre, der ønsker at kende deres fitness-status.
Du opnår det bedste udbytte af din træning, hvis du gennemgår fitnesstesten, inden du begynder at træne – hos os eller andre steder.
Fitnesstesten tager 50 minutter og består af måling af talje og fedtprocent, statisk stabilitetstest, dynamisk styrketest samt konditionstest. Testen bliver tilpasset dit køn og din alder.
Når testen er færdig, udarbejder vi en grafisk præsentation, der viser din aktuelle fitness-status. Denne grafiske præsentation bliver lagret elektronisk hos os, og du kan få den tilsendt som PDF-fil, hvis du ønsker det.
Din første test er gratis, når du bliver medlem hos os. Testen koster kr. 750,- for ikke-medlemmer.
Book tid i Spa & Fitness-receptionen eller på telefon 4558 5830.

NÅ DIT MÅL MED ET TRÆNINGSPROGRAM

Med udgangspunkt i resultatet fra din fitnesstest – samt dine ønsker og mål for din træning – kan du booke en af vores instruktører til at lægge et personligt, målrettet træningsprogram for dig.
Vi anbefaler, at du gennemgår fitnesstesten og løbende opgraderer dit træningsprogram.
Som medlem af Skodsborg Spa & Fitness har du adgang til et stærkt team af personlige trænere, der er alle har et højt fagligt niveau og hver deres specialer.
Mød vores team af personlige trænere.
Vores unikke fitnesstest vil typisk blive foretaget af to af vores mest kompetente trænere Camilla Pabijan og Ole Cosmus.

OPFØLGNING PÅ FITNESSTEST

Vi anbefaler, at du investerer i at følge op på din træningsstatus med en fitnesstest hver tredje til sjette måned – herved får du en unik og effektiv mulighed for at følge med i din fitness-status.
I opfølgningen indgår måling af talje, fedtprocent, statisk stabilitetstest, dynamisk styrketest og konditionstest.
Når testen er færdig, udarbejder vi en grafisk præsentation, der viser dine resultater fra din første til din nyeste test. Testen bliver lagret elektronisk hos os, og du kan få den tilsendt som PDF-fil, hvis du ønsker det.
Den opfølgende fitnesstest tager 50 minutter og koster kr. 750,-. Book tid i Spa & Fitness-receptionen eller på telefon 4558 5830.