Klassiske koncerter 2017

Vi inviterer til en række klassiske koncerter med udvalgte kunstnere i vores atmosfærefyldte Salon. Kunstnerne er udvalgt i samarbejde med Jens-Christian Wandt, der personligt introducerer kunstnerne før koncerten.

Den charmerende Salon var i tidernes morgen kurgæsternes salon. Her blev der hver dag serveret kaffe og kage efter middagen, og der var dagligt underholdning i form af musik, oplæsning eller lignende. I dag er den blandt andet møbleret med de originale konsolspejle og prismelysekroner fra Grevinde Danners Palæ.

I pausen serverer vi et glas kølige bobler.

Om Trio Vitruvi
Trio Vitruvi har spillet sammen siden 2013 og vandt P2’s Kammermusikkonkurrence i 2014, hvor de af juryen blev karakteriseret som “et ekstravagant ensemble”.
Trioen består af pianist Alexander McKenzie, violinist Niklas Walentin og cellist Jacob la Cour, der hver især fylder musikken med en sjældent set – eller hørt – varme, energi og teknisk overlegenhed. De spiller med en brændende entusiasme såvel som en autentisk musikalsk integritet og dybde, der giver deres publikum både en unik og indsigtsfuld oplevelse.

Programmet denne aften vil bestå af værker af Franz Schubert og Dmitri Sjostakovitvj.

Jacob la Cour (cello)
Jacob la Cour begyndte sine cello-studier i en alder af seks år og blev optaget hos professor Henrik Brendstrups i 2007. Efter 3 års studier flyttede han til Berlin for at studere med professor Claudio Bohorquez, derefter med professor Tilmann Wick på Hochschule für Musik, Teater und Medien i Hannover. Jacob har været hoved cellist i Den Europæiske Unions Ungdomsorkester. Jacob la Cour spiller på en Giovanni Battista Ruggeri fra 1700, venligt udlånt fra Augustinus Fonden.

Niklas Walentin (violin)
Niklas Walentin har vundet mange konkurrencer og priser; han er blandt andet 3-dobbelt vinder i den Internationale Carl Nielsen Violin Konkurrence 2012. Niklas modtog den Danske Kritikerrings ærespris 2015. Han spiller på en Joannes Fransiscus Pressenda q. Raphael fra 1837, købt og udlånt af Augustinus Fonden.

Alexander McKenzie (klaver)
Alexander Mckenzie har vundet mange førstepriser og modtaget legater fra blandt andre Leonie Sonning 2012 og Harby fondet 2016. Alexander har spillet med de fleste landsdelsorkestre i Danmark som solist. Alexander kommer fra en musikerfamilie og er vokset op i Australien. Han flyttede til Danmark i 2007, hvor han studerede hos Amalie Malling på det Kongelige Danske Musikkonservatiorium.

 

Dato

Søndag den 1. oktober 2017 kl. 15.00-17.00

Pris 

Kr. 195,- inklusive et glas bobler

Bestil billet på Eventkalender