Klassiske koncerter 2017

Vi inviterer til en række klassiske koncerter med udvalgte kunstnere i vores atmosfærefyldte Salon. Kunstnerne er udvalgt i samarbejde med Jens-Christian Wandt, der personligt introducerer kunstnerne før koncerten.

Den charmerende Salon var i tidernes morgen kurgæsternes salon. Her blev der hver dag serveret kaffe og kage efter middagen, og der var dagligt underholdning i form af musik, oplæsning eller lignende. I dag er den blandt andet møbleret med de originale konsolspejle og prismelysekroner fra Grevinde Danners Palæ.

I pausen serverer vi et glas kølige bobler.

Jorden rundt med Walentin & McKenzie
De to unge musikere Niklas Walentin og Alexander McKenzie har dannet en ny spændende duo, der med programmet ”Jorden rundt” tager publikum på en sjælden rejse med nogle af verdens største komponister.

Niklas Walentin (violin)
Niklas Walentin har vundet mange konkurrencer og priser; han er blandt andet 3-dobbelt vinder i den Internationale Carl Nielsen Violin Konkurrence 2012. Niklas modtog den Danske Kritikerrings ærespris 2015. Han spiller på en Johannes Fransiscus Pressenda q. Raphael fra 1837, købt og udlånt af Augustinus Fonden.

Alexander McKenzie (klaver)
Alexander Mckenzie har vundet mange førstepriser og modtaget legater fra blandt andre Leonie Sonning 2012 og Harby fondet 2016. Alexander har spillet med de fleste landsdelsorkestre i Danmark som solist. Alexander kommer fra en musikerfamilie og er vokset op i Australien. Han flyttede til Danmark i 2007, hvor han studerede hos Amalie Malling på det Kongelige Danske Musikkonservatiorium.

 

Dato

Søndag den 14. maj 2017 kl. 15.00-17.00

Pris 

Kr. 195,- inklusive et glas bobler

Bestil billet på Eventkalender