Casper Gammelmark: ”Du bliver stærkere og forbedrer din teknik”

”Jeg fulgte Rich Froning, også kendt som ”The Fittest Man in History”, på YouTube. Han var for sej, og jeg blev meget inspireret af hans øvelser,” fortæller vores CrossFit-instruktør Casper Gammelmark om sin første oplevelse med CrossFit.
Casper spillede bordtennis på topplan og syntes, at styrketræningen, der var udarbejdet af holdets fysioterapeut, var for kedelig. Han blev også fanget af konkurrence-elementet i CrossFit og deltager i dag i CrossFit-konkurrencer rundt om i hele verden.

 En typisk CrossFit-time med Casper Gammelmark

”Jeg begynder altid mine timer med let opvarmning og gennemgår derefter teknikken i øvelserne,” siger Casper Gammelmark, når han skal fortælle om en af sine typiske CrossFit-timer.
Selve workout’en varierer både i tid, mønster og bevægelse; typisk med et miks af kropsøvelser, maskiner og vægtløftning.
Casper slutter ofte timen af med en cool-down, så deltagerne får mælkesyren ud af kroppen.
Deltagerne på Caspers hold er særligt glade for hans gode programmer samt, at de får gode fif om teknik og de rigtige bevægelsesmønstre. Derudover fremhæver deltagerne, at de bliver stærkere og forbedrer deres teknik.

Casper Gammelmarks baggrund

Casper har følgende træneruddannelser:

  • CrossFit-instruktør (Level 1)
  • Eleikos vægtløfteruddannelse
  • Team Danmarks træneruddannelse

Derudover er han bachelor i IT og kommunikation.

Træn CrossFit med Casper Gammelmark

Du kan deltage i Caspers Crossfit-timer tirsdag kl. 07 og kl. 09 samt torsdag kl. 07.
Bestil tid til Caspers CrossFit-timer under Holdaktiviteter.