Mathias Nielsen: ”Crossfit Er En Investering I Dig Selv”

Mathias Nielsen crossfit træner kurhotel skodsborg”Du tager armbøjninger som en pige,” fik vores CrossFit-instruktør Mathias Nielsen at vide af en ældre dame, en af de første gange, han prøvede sig med den populære træningsform.
”Jeg var overvægtig som teenager og tabte 25 kg ved at styrketræne – så jeg var stor, men ikke særlig fleksibel. CrossFit giver bare så meget mere mening end almindelig styrketræning. Du laver bevægelser, som kroppen er bygget til at lave – og du bliver stærkere på de ting, du laver i hverdagen.” Læs videre “Mathias Nielsen: ”Crossfit Er En Investering I Dig Selv””

Inge Sandager: ”Yin yoga giver øget kropsligt velvære samt ro og balance på det indre plan”

”Jeg oplevede en fantastisk ro og klarhed, hvor jeg kunne nulstille mig selv, give slip på bekymringer og føle frihed,” fortæller yogalærer Inge Sandager om sin første oplevelse med yoga.
”Men først syntes jeg, at det nok var det mest akavede, jeg nogensinde har prøvet; og den såkaldte ”nedadvendt hund” (downward dog), der skulle være en hvilestilling, var decideret ubehagelig og gav mig kvalme …”.
Inge Sandager valgte at fortsætte med yogaen, som hun siger: ”Yoga – og især yin yoga – giver mig en dimension, der rækker ud over, hvad anden motion kan give. Jeg får energi, fokus og indre ro på en gang.”
Lysten til at give dette gode videre til andre, fik Inge til at uddanne sig til yogalærer.

Læs videre “Inge Sandager: ”Yin yoga giver øget kropsligt velvære samt ro og balance på det indre plan””

KUR-POST – SUMMER EDITION 2018

Kur-post, Kurhotel Skodsborg, bliv den bedste version af dig selv, Rikke Hørlykke, Casper Gammelmark

KUR-POST udkommer to gange om året og opdaterer gæster samt andre interesserede om events og nye tiltag på Kurhotel Skodsborg.

BLIV DEN BEDSTE VERSION AF DIG SELV er et af de dominerende temaer i sommerudgaven af KUR-POST, vores in-house avis.

Mere om KUR-POST

Sommerudgaven af KUR-POST indeholder blandt andet

  • ”It’s a game changer,” siger tv-vært Felix Smith om vores sundhedsforløb.

Læs mere om, hvad Felix har fået ud af sit sundhedsforløb.

  • Den prestigefyldte Tatler Spa Guide har tildelt Kurhotel Skodsborg prisen for ”Best for a Natural High” og har udnævnt os til ”En af verdens 7 bedste spaer i 2018”.
  • Årets Kage 2018 – mød vores dygtige konditorer, der vandt 1., 2., 3. og 4.-pladsen til Københavns Konditorlaugs årlige konkurrence om Danmarks bedste kage.
  • Palæo smørrebrød – “medicin”, der smager godt.
  • Mød CrossFit-stjernen Casper Gammelmark.
  • Interview med træner og coach Rikke Hørlykke (tidligere OL-guldvinder i håndbold)
  • Bestil tid til at blive forkælet – læs mere om vores nye, personlige ansigtsbehandlinger.
  • Eventkalender for juni til september 2018

Læs videre “KUR-POST – SUMMER EDITION 2018”

Casper Gammelmark: ”Du bliver stærkere og forbedrer din teknik”

Crossfit med Casper Gammelmark
Crossfit med Casper Gammelmark

”Jeg fulgte Rich Froning, også kendt som ”The Fittest Man in History”, på YouTube. Han var for sej, og jeg blev meget inspireret af hans øvelser,” fortæller vores CrossFit-instruktør Casper Gammelmark om sin første oplevelse med CrossFit.
Casper spillede bordtennis på topplan og syntes, at styrketræningen, der var udarbejdet af holdets fysioterapeut, var for kedelig. Han blev også fanget af konkurrence-elementet i CrossFit og deltager i dag i CrossFit-konkurrencer rundt om i hele verden.

Læs videre “Casper Gammelmark: ”Du bliver stærkere og forbedrer din teknik””

TV-VÆRT FELIX SMITH:” JEG FÅR MERE OVERSKUD OG ENERGI I HVERDAGEN”

FELIX SMITH

”Jeg har et stressende arbejdsliv, hvor jeg skal sætte mig ind i mange nye ting hver dag. Sundhedsforløbet på Kurhotel Skodsborg, hvor jeg træner med, blandt andre Thomas Rode, og deltager i SaunaGus gør, at jeg får mere energi og overskud i hverdagen,” fortæller tv-værten Felix Smith.

Læs videre “TV-VÆRT FELIX SMITH:” JEG FÅR MERE OVERSKUD OG ENERGI I HVERDAGEN””

Kurhotel Skodsborg gjorde rent kagebord til “Årets Kage 2018”

Har du en sød tand, kan det godt betale sig at slå et smut forbi vores The Lobby.
Til “Årets Kage 2018”, der blev afholdt på Crowne Plaza i København lørdag den 10. marts 2018, var det vores unge konditor-team, der løb med 1., 2. 3. og 4. pladsen, hvilket historisk set er helt unikt. Og du kan smage alle kagerne i vores The Lobby.

Læs videre “Kurhotel Skodsborg gjorde rent kagebord til “Årets Kage 2018””

Marie Aamodt: ”Jeg elsker konkurrencementaliteten i CrossFit”

Marie aamodt crossfit gymnastics dance instruktør personlig træner skodsborg spa fitness kurhotel

”Jeg blev set, og de tog sig af mig,” fortæller vores CrossFit-instruktør Marie Aamodt om sin første oplevelse med CrossFit.
Det var Maries kæreste Mathias (der også er CrossFit-instruktør), der syntes, at hun – der havde trænet gymnastik på konkurrenceniveau i 18 år – skulle have en ny fysisk og mental udfordring.
Marie uddyber: ”Der er et helt særligt community til CrossFit, som jeg siden har brugt meget. Og så elsker jeg konkurrencementaliteten – hele tiden at sætte og nå nye mål.”

Læs videre “Marie Aamodt: ”Jeg elsker konkurrencementaliteten i CrossFit””

Morten Nielsen: ”Jeg begyndte at dyrke CrossFit ud fra en ren cost-benefit-analyse”

morten nielsen crossfit effektiv træning instruktør kurhotel skodsborg fitness

”Jeg begyndte at dyrke CrossFit i 2009. Jeg var i militæret, og CrossFit var lige kommet til Danmark,” fortæller vores CrossFit-instruktør og personlige træner Morten Nielsen.
”Jeg syntes, at CrossFit var sjovt og interessant, men jeg fortsatte ud fra en ren cost-benefit-analyse. CrossFit kombinerer styrke og cardio i én effektiv session; som soldat har du 20 minutter og ikke 2 timer, når du skal træne.”

Læs videre “Morten Nielsen: ”Jeg begyndte at dyrke CrossFit ud fra en ren cost-benefit-analyse””

Camilla Pabijan: Crossfit er effektiv, varieret – og sjov – træning

crossfit effektiv varieret sjov træning camilla pabijan

”Jeg syntes, at CrossFit var superfedt, da jeg prøvede det første gang for syv år siden,” fortæller vores CrossFit-instruktør og personlige træner Camilla Pabijan.
”Jeg har dyrket mange former for træning, for eksempel gymnastik, dans, boksning og klatring, men CrossFit giver mig meget mere: Det er sjovt, inspirerende og giver mig konstant nye udfordringer på alle niveauer.”
Camilla smiler: ”Det er som en legeplads for voksne. Jeg begyndte på grund af den varierede, effektive træning, men jeg blev i høj grad hængende på grund af community-fornemmelsen”.

Læs videre “Camilla Pabijan: Crossfit er effektiv, varieret – og sjov – træning”