Behandlinger til gravide

En massage eller kropsbehandling i vores Spa Beauty løsner spændinger, udrenser din krop og får den til at summe af velvære. Vi inddrager vores historiske viden i nye kropsbehandlinger inspireret af nordisk natur. Husk alle vores behandlinger på 50 min. eller derover giver fri adgang til vores spaområde fra mandag – torsdag. Vi anbefaler at benytte Spaen før behandlingen.

“CHAMPAGNEFREDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver fredag: Book minimum to behandlinger og få fri adgang til vores smukke spa. Efter behandlingen byder vi på et glas bobler. Vi anbefaler at benytte spaen før behandlingen. Bestil tid

“MAMMA TO BE”

Afslappende – blødgørende – fugtgivende Oplev en skøn og forfriskende kropsbehandling i gravitetsforløbet, som sætter fokus på de områder, der belastes mest i forløbet. Hele kroppen får en blødgørende scrub og indsmøres i lette, naturlige kropsolier, som smidiggør huden. Spændinger i skuldre, ben og fødder opblødes og ansigtet får en opfriskende behandling. Behandlingen udføres i helt rene produkter.

KR. 800,- / 50 MIN.

HYDROTHERM MASSAGE

Hydrotherm massage er et nyt og innovativt tredimensionelt massagesystem, hvor du ligger på varme vandfyldte madrasser mens du modtager massage. Hele behandlingen foregår på ryggen. Kombinationen af varme, det at flyde på vand og en unik massage gør dette til en behandling, der skal opleves. Meget velegnet til gravide.

KR. 900,- / 50 MIN. KR. 1.400,- / 80 MIN.

MASSAGE FOR GRAVIDE

Afslappende massage på specialpude med plads til maven.

KR. 800,- / 50 MIN.

AFBESTILLING

Hvis du bliver forhindret, skal du afbestille din tid senest kl. 18 dagen før den aftalte behandlingstid. Ved senere afbestilling opkræves 50% af prisen for den pågældende behandling. Alle priser er inkl. moms og gælder i 2017.