Faglighed og kvalitet

Vi tilbyder en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger i vores smukke, veldesignede Spa Beauty. Alle behandlingerne bliver udført af faguddannet personale, og vi bruger nøje udvalgte skånsomme og effektive produkter.

Bestil tid

KERSTIN FLORIAN

Kurhotel Skodsborg anvender en resultatskabende hudplejeserie fra Kerstin Florian. Kerstin Florians filosofi er at knytte krop og sjæl sammen med skønheden fra naturen. Til fremstillingen af sine produkter kombinerer hun den nyeste teknologi med naturlige ingredienser og samarbejder med udviklingsteam på laboratorier i Schweiz, Tyskland, Frankrig og USA. Alle produkter er baseret på vitaminer, mineraler, antioxidanter og supernæringsstoffer, som hjælper til at nære, beskytte og forvandle huden.

iS CLINCAL

iS CLINICAL er en ny og spændende hudplejeserie i kategorien cosmeceutical.
Vi anvender iS CLINICAL i ansigtsbehandlingen Fire & Ice

BIOEFFECT

BIOEFFECT’s hudplejeprodukter har en unik effektivitet, som er blevet dokumenteret i videnskabelige studier. Bag produkterne ligger mere end 15 års bioteknologisk forskning og er de første hudplejeprodukter i verden, der indeholder plantebaserede EGF vækstfaktorer, idendiske med dem, som huden selv har. EGF vækstfaktorerne aktiverer hudcellerne til at øge kollagen-produktionen, så hudens tykkelse, tæthed, struktur og fasthed forbedres. BIOEFFECT har vundet adskillige internationale priser og har en stor fanskare bland verdens førende skønhedseksperter.

Info og afbestilling

Værd at vide

Husk alle vores behandlinger på 50 min. eller derover giver fri adgang til vores spaområde fra mandag – torsdag.

“CHAMPAGNEFREDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver fredag: Book minimum to behandlinger og få fri adgang til vores smukke spa.
Efter behandlingen byder vi på et glas bobler.

Vi anbefaler at benytte spaen før behandlingen.

Hent vores Spa Beauty brochure her.

Nogle behandlinger frarådes ved graviditet og visse sygdomme.
Indtagelse af alkohol inden behandling frarådes.

Vær opmærksom på, at du både møder mandlige og kvindelige behandlere i Spa Beauty. Er du i tvivl om noget, kan du altid rådføre dig når du bestiller tid, så du får præcis den behandling du ønsker.

Åbningstider – Spa Beauty

Mandag-fredag Kl. 09.00-19.00
Lørdag Kl. 09.00-19.00
Søndag Kl. 10.00-18.00

Tidsbestilling

Mandag til søndag: kl. 8.00 – 22.00
På tlf. 45 58 58 00 eller online Bestil tid

Afbestilling

Hvis du bliver forhindret, skal du afbestille din tid senest kl. 18.00 dagen før den aftalte behandlingstid. Ved senere afbestilling opkræves 50% af prisen for den pågældende behandling.

 

Alle priser er gældende pr. 1 januar 2017.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i behandling og priser.