Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling, der virker

Vi har udviklet en række unikke, plejende og effektive ansigtsbehandlinger. Alle behandlingerne bliver udført af faguddannet personale, og vi bruger nøje udvalgte skånsomme, men alligevel effektive produkter.

Husk alle vores behandlinger på 50 min. eller derover giver fri adgang til vores spaområde fra mandag – torsdag.

“CHAMPAGNEFREDAG”

Vi tager forskud på weekenden med et særtilbud hver fredag: Book minimum to behandlinger og få fri adgang til vores smukke spa.
Efter behandlingen byder vi på et glas bobler.

Vi anbefaler at benytte spaen før behandlingen.

Bestil tid

CLASSIC NORDIC FACIAL

Individuel og dybderensende
En behovstilpasset ansigtsbehandling, som er specialudviklet til behandling og korrigering af specifikke hudtilstande. Inkluderer dybderens, ansigtsmassage og tilpasset ansigtsmaske.

KR. 800,- / 50 min.

CLASSIC NORDIC EXTENDED FACIAL

Individuel – dybderensende – resultatorienteret
Specialudviklet ansigtsbehandling med fokus på hudanalyse samt mere tid til afslappning. Inkluderer dybderens, ansigts- og hovedbundsmassage, specialtilpasset maske samt retning af bryn.

KR. 1.150,- / 80 min.

DUO CLASSIC NORDIC FACIAL

Dybderensende – fugtende – nærende
Udføres af én behandler
Vores Classic Nordic Facial, er behovstilpasset og specialudformet til behandling og korrigering af specifikke hudtilstande. Her arbejder kosmetologen skiftevis mellem gæsterne.

KR. 800,-/ Per person / 80 min.

GROOMING FACIAL FOR MEN

Dybderensende – fugtende – nærende
En specialudviklet ansigtsbehandling til mænd. Afslappende og poresammentrækkende og dybderensende. Inkluderer også ansigtsmassage og maske.

KR. 800,- / 50 min.

K-LIFT – DEEP CLEANSING FACIAL

Dybderensende – anti-age – genfugtende
En opstrammende behandling, som inkluderer peeling, dybderens, massage, ansigtsmaske og specialbehandling med maskine, som frisker og strammer huden op.
Læs mere om K-Lift på vores blog.

KR. 1.150,- / 80 min.
Opfølgning kr. 800 / 50 min.
Klippekort kr. 3.800 / 80 min. & 5 x 50 min.

ULTIMATE – CAVIAR FACIAL

Anti age – luksus – glød
En luksusansigtsbehandling, som styrker, toner, forbedrer og genfugter huden med proteinrig kaviar og kraftfulde antioxidanter. Behandlingen giver hurtigt synlige resultater i form af en blød og frisk hud med glød.

KR. 1.150,- / 80 min.

FIRE & ICE

Eksklusiv frugtsyrebehandling med iS CLINICAL-produkter. Velegnet mod anti-age, akne og hyperpigmentering. Ansigtsbehandlingen består af to masker – først en maske med frugtsyre, derefter en kølende fugtmaske. Også velegnet til ryg/bryst.

KR. 620,- / 35 min.

FIRE & ICE EXTENDED

Fire & Ice behandling inkl. dybderens.

KR. 800,- / 50 min.

BIOEFFECT EYGLO

En intens og fugtgivende ansigtsbehandling fra islandske BIOEFFECT, med vækstfaktoren EGF (Epidermal Growth Factor), der arbejder i dybden og genopbygger hudens kollagen og elastin. En målrettet behandling, der forbedrer optagelsen af EGF, og forbedrer hudens struktur og fasthed. EYGLO står for evig glød. EYGLO er en behandling, der giver huden synlige resultater.
For alle hudtyper.

KR. 1.250,- / 80 min.

URBAN RESCUE

Natur møder teknologi og giver en mere ungdommelig hud

Denne ansigtsbehandling reparerer hudens beskadigede cellestruktur med vitaminrige superbær, fytoekstrakter og planteessenser samtidig med lysterapi med rødt LED-lys (k-lift), der tilsammen øger kollagenproduktionen. Giver silkeblød hud, der føles behagelig og har en naturlig glød.

KR. 800,- / 50 min.

 

Bestil tid

Alle priser er inkl. moms og gælder i 2017.