1. og 2. juledag på Skodsborg

Nyd juledagene med dine kære til traditionsrig julefrokost i atmosfærefyldte omgivelser uden at skulle stå med al praktikken selv.
Første og anden juledag mellem kl. 12.00-15.00 i The Brasserie i tagetagen.

 

Menu

  • Skodsborgs kryddersild med rødløg 
  • Marinerede sild med karrysalat
  • Smilende æg med karse
  • Rejesalat med blegselleri og æbler
  • Koldrøget laks med rygeost, fennikel og rugbrød 
  • Paneret fiskefilet med citron og grov remoulade 
  • Sylte på svineskank med grov sennep og agurker 
  • Lun leverpostej med bøgehatte og tørsaltet bacon
  • Grovhakkede medisterpølser med grønlangkålscreme 
  • Sprødstegt flæskesteg fyldt med persille og svesker 
  • Andesteg med æbler og svesker, lun rødkålssalat, portvinsauce og brunede kartofler 
  • Danske oste med kvædekompot og stenalderbrød 
  • Risalamande med kirsebærsauce 
  • Julesmåkager

Hertil serveres lyst og mørkt brød med økologisk smør

KR. 400,- per person ekskl. drikkevarer

Bestil bord på +45 4558 5800 eller booking@skodsborg.dk