1. og 2. juledag på Skodsborg

Nyd juledagene med dine kære til traditionsrig julefrokost i atmosfærefyldte omgivelser uden at skulle stå med al praktikken selv.

Første og anden juledag mellem kl. 12.00-15.00 i The Brasserie i tagetagen.

 

Menu

  • Skodsborgs kryddersild med rødløg 
  • Stegte sild i lage med æbleeddike og hyldeblomst 
  • Koldrøget laks med rygeost, fennikel og rugbrød 
  • Paneret fiskefilet med citron og grov remoulade 
  • Dyrepaté med løgkompot og rødbeder 
  • Fynsk æbleflæsk med æbler og rosmarin
  • Sylte på svineskank med grov sennep og agurker 
  • Lun leverpostej med bøgehatte og tørsaltet bacon
  • Grovhakkede medisterpølser med grønlangkålscreme 
  • Sprødstegt flæskesteg fyldt med persille og svesker 
  • Andesteg med lun rødkålssalat, portvinsauce og brunede kartofler 
  • Danske oste med kvædekompot og stenalderbrød 
  • Risalamande med kirsebærsauce 
  • Julesmåkager

 Hertil serveres lyst og mørkt brød med økologisk smør

KR. 400,- per person ekskl. drikkevarer

Bestil bord på

+45 4558 5800
booking@skodsborg.dk